Dădace plătite cu 200.000 de dolari pe an

22 March 2012

Când te gândești la o dădacă, primul lucru care îţi vine în minte nu e tocmai un salariu de 15.000 de dolari pe lună și un apartament cu chirie de 3.000 în Manhattan. Şi totuși, în New York, există dădace care câștigă mai bine decât brokerii de pe Wall Street.

Zenaide Muneton (foto) este una dintre ele. La orice oră din zi sau din noapte, la dispoziţia familiei care îi semnează cecul cu multe zerouri. Din care cel din coadă poate că acoperă lipsa vieţii personale. Pe dădace le mai înţelegi, în câţiva ani îşi strâng banii pentru tot restul vieţii. Ce ne puzzle însă rău de tot este suma pe care unii oameni sunt gata să o plătească pentru a scăpa de grija… creșterii propriilor copii. Dar asta e treaba lor şi dacă te bate vreun gând să profiţi de largheţea bogătaşilor americani, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le ştii pentru a fi vrednică de acest salariu: să vorbești fluent franceza sau, mai nou şi mai exotic, mandarina, să poţi prepara o cină ca la carte, de la aperitive, la desert, iar dacă nu-ţi este străină echitaţia şi îngrijirea cailor, poţi chiar strâmba din nas la 200.000 de dolari pe an. Păi, asta pare să fie fișa unei persoane care a fost crescută, la rândul ei, de o dădacă bine platită, nu? 🙂Citiţi şi

Bunica avea nume de floare

Există o excepție: copiii

Domnișoara

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,155 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro