De trei ori pe zi, fără frică! :)

28 June 2016

Ciocolata este mai mult decât o tentaţie. Este un aliment complex şi fascinant despre care cercetătorii au descoperit numai lucruri bune. Iată ce poate face ciocolata pentru noi, doamnelor.

– Îmbunătăţeşte circulaţia sanguină spre creier, ceea ce ne conferă un confort psihic sporit, agilitate şi forţă mentală.

– Consumată de cel puţin două ori pe zi ciocolată, ciocolata îmbunătățește atenția, capacitatea mai bună de memorare şi viteza de reacţie.

– Cacaoa dă un aspect mai sănătos şi mai hidratat al tenului, și cu cât este mai mare conținutul de cacao din ciocolată, cu atât crește și concentrația de polifenoli care pot înceti şi chiar face reversibil procesul îmbătrânirii.

– Consumul regulat de ciocolată neagră protejează împotriva bolilor de inimă, reduce colesterolul, reduce hipertensiunea şi previne formarea cheagurilor de sânge.

femeie ciocolata

– Cei care practică diferite sporturi îşi revin mai repede după perioade de efort susţinut, dacă sunt consumatori de ciocolată.

– Ciocolata creează bună dispoziție prin conținutul de triptofan și feniletilamină.

– Femeile care consumă de trei ori pe zi (sau mai mult) ciocolată experimentează intensificarea dorinţei sexuale. Aveau dreptate aztecii, care considerau boabele de cacao un afrodiziac puternic.Citiţi şi

Te urăsc, înţelegi?

Despărțiri (3) „Îngăduie-mi să rămân în inima ta”

Bilet de adio, scurt și cuprinzător

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
785 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro