Despre virginitate

Liviu Frățilă

3 April 2013

Nu eşti om dacă nu ai fost măcar o dată în viaţa ta virgin. Un subiect relativ ne-deflorat dacă vreţi este ăsta despre virgini, un subiect prin care mâna omului nu prea a pus piciorul din diferite motive. Virginii, până şi ei au aşteptări, îşi fac regii vis-a-vis de momentul în care, fie că eşti fecior sau fecioară, refuzi să mai fii fată mare.

Problema e cum şi când o faci. La nivel de intenţie suntem profesori, perioada de masturbare premergatoare actului sexual în sine te pregăteşte la nivel teoretic. Doar teoretic. Pâna acolo însă, trebuie să treci peste nişte mici amănunte: ori eşti timid, fie ţi-e frică de tac-su, n-ai sâni sau crezi c-o ai mică… De emoţie, stai cu ea erectă până când ar trebui să… Doar ar trebui, când s-o faci… Cucu. Ai face multe, dar nu mai ai cu ce. Poveştile spun că ideal ar fi să-ţi pierzi virginitatea cu cineva foarte priceput în arta amorului – o imbecilitate. Ideal ar fi să ţi-o pierzi cu cine-ţi place. Condiţia este ca partenerul să aibă la activ mai mult de-o “acţiune” sau două, să ştie măcar teoretic ce trebuie făcut – atenţie însă, milioanele de masturbări nu se contorizează. Aia nu e experienţă sexuală. Nu poţi pune o biată fătuca din asta inocentă lânga un nemernic pervers, aia vrea să-şi piardă virginitatea, nu să-şi… Mă rog, nu alte minuni, părerea mea. La băieţi e mai simplu, dacă femeia e foarte experimentată îl ia mai cu binişoru’, aşa… Cred că din punctul ăsta de vedere suntem oleacă mai norocoşi. Părerea mea.Citiţi şi

Despre ce să scriu? Eu sunt un om obișnuit!

Soarta universală

Bun! Și acum, ce fac? Păi, ce să fac?! Mă bucur de viață!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
2,404 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro