Detest să-mi fie dorit doar trupul

Catchy

22 April 2017

 

Cineva, cândva, mi-a spus: „suferi de incoerență”. Nu pot să descâlcesc acest verdict. M-am perindat mereu între ceea ce sunt și între ceea ce „trebuie” să fiu, purtând în cârcă o idee ambițioasă, la care nu pot să renunț.

Cred în mine, cred în sămânța mea, care a înflorit atât de trainic în cursul anilor.

Mai cred și în frumusețea picioarelor mele lungi, care calcă cu mândrie Pământul, așa cum cred în forma perfectă a sânilor mei, rotunzi precum luna plină de august. Cred în săruturile pline de patos, pe care ador să le ofer celor care reușesc să-mi încânte spațiul dintre minte și suflet, cred în vârsta mea (28 de ani), care mă încântă tot mai mult cu adăugarea zilelor.

femeie pasare

Îmi e viața plină de culori, de pajiști atinse de tălpi dezgolite și de o senzualitate care desface carnea în poezii sângerii.

Relațiile mele din ultimii ani, aproape inexistente în realitate, au făcut din mine o viperă care își apără cu fală Corpul.

Nu mai suport să fiu dorită doar pentru calităţile fizice pe care mi le-a dăruit natura. Mă las atinsă – căci atingerea, pentru mine, e seva pură – nu pot spune la fel și despre sex, care nu face decât să mi se acrească stomacul și să-mi pună prăpăstii în ochi atunci când s-a terminat.

Un orgoliu, probabil prostesc, mă împiedică să mai las bărbații să se apropie intim de mine, mi se pare cumva, că se opresc doar acolo, că văd doar sânii mei înalți și bine sprijiniți de pieptul plin de patos și restul abundenței mele erotice, ori eu sunt mult mai mult, vreau mai mult!

Consistența mea defectă nu mă lasă să mă amestec cu dorințele trecătoare ale lumii. Cum se pot bucura oamenii de sex, fără a primi elogii pentru ceea ce ar trebui să primeze – furia cu care își respectă și își alimentează viața?

Guest post by A.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Nu dimensiunea, ci frecvenţa contează!

Una dintre cele mai tari replici de „agăţat”

La 44 de ani, nu mi-e rușine de…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
10,476 views

Your tuppence

 1. Nu, honey, f*te-o pe mă-ta, block și adio! – Yes or No | Catchy / 20 May 2017 9:48

  […] n-a rezistat nimeni la mai mult de două întâlniri după cum spunea și A. în articolul “Detest să-mi fie dorit doar trupul“. Nu mă impresionează nici mașinile lor extravagante, nici faptul că vin cu taxiul […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
 2. axelle / 22 April 2017 11:05

  Nu esti singura care gandeste asa :). Esti inca foarte tanara ,nu-ti m-ai face griji din astea.Cine ti-a spus ca suferi de incoerenta ,clar nu a putut sa ajunga unde voia si apoi sa plece .

  Thumb up 4 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro