Update:Dior-backstage-makeup.com te aşteaptă

10 February 2012

Când un brand faimos anunţă o lansare, aşteptările fanilor ating cote incredibile, obligându-i pe designerii şi stiliştii casei să iasă la rampă cu creaţii care să le depăşească. Asta se întâmplă  în fiecare sezon, la marile prezentări de modă. Show-urile sunt spectaculoase, dar la fel de spectaculoasă este şi lumea din spatele scenei.  În care modelele sunt transformate de adevăraţi maeştri în frumuseţi impecabil machiate.

Despre toate acestea va povesti site-ul Dior, el însuşi rezultatul unui facelift şi al unui nou concept de a interacţiona cu admiratorii produselor de makeup ce poartă semnătura CD. Şi, cum toate femeile sunt curioase să ştie cum ar putea să se machieze singure, dar să arate la fel de bine ca modelele, în noua revistă online toate acestea vor fi dezvăluite chiar de către makeup artiştii profesionişti.

Front Row, Must Have, Collection, Wanted, Behind the Scenes şi Dior Gallery sunt secţiunile acestei reviste care s-ar putea numi la fel de bine şi All About Makeup, pentru că nu va lipsi nimic, de la noile colecţii şi tendinţele sezonului, la istoria şi interpretarea nemuritoarelor coduri Dior imortalizate în fotografii ori filmuleţe.

Până pe 16 februarie, când va fi lansată pagina de web dior-backstage-makeup.com, vă invit la un aperitiv. 

 Update! De acum veţi avea acces în orice moment  la toate “creaţiile “ în arta machiajului. Site-ul este oficial DESCHIS.Citiţi şi

Isabella Rossellini – concediată că era prea bătrână la 42, reangajată, cu scuze, după 21 de ani

Christian Dior – 70 de ani de haute couture

Christian Dior și Gucci renunță la modele foarte slabe

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,232 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro