„Dincolo de calea ferată”

Catchy

19 April 2016

Comedie romantică cu nuanțe nostalgice, încărcată de muzică levantină, suspans și umor, „Dincolo de calea ferată” este cel mai nou film în regia lui Cătălin Mitulescu. Din 22 aprilie, în cinematografe.

afis 11.04

Se spune despre Gara de Nord că a văzut mai multe săruturi sincere decât Oficiul Stării Civile. Despre asta, dar şi despre capacitatea unei femei de a reface țesătură familială destrămată, despre jocurile de putere dintre genuri și despre un moment simbolic în tranziția românească: emigrația masivă spre Vest ne vorbeşte regizorul Cătălin Mitulescu în cel mai nou film al său, „Dincolo de calea ferată”.

Dincolo de calea ferata_3

Premiera de gală are loc pe 23 aprilie, la Sala Radio, ora 20.00, în prezența întregii echipe. Biletele se pot procura în avans, de aici.

„Există multă tensiune într-un cuplu când cei doi se revăd după un timp. Întâlnirea are o miză uriașă, mai ales dacă se iubesc”, spune Cătălin Mitulescu despre filmul său, ai cărui actori principali sunt Ada Condeescu (premiul pentru cea mai bună actriță „Heart of Sarajevo” la Festivalul de film de la Sarajevo) şi Alexandru Potocean.

Dincolo de calea ferata_2 (1)

„Dincolo de calea ferată”, care poate fi văzut pe marile ecrane începând cu 22 aprilie, o este co-producție România-Italia-Suedia de Strada Film, Apapaja, Film I Väst, The Chimney şi Digital Cube.

Dincolo de calea ferata_1


Citiţi şi

Am intrat în linie dreaptă pentru premiile Gopo

„Colentina” –  prima expoziție de fotografie a actriței Ada Condeescu

Când toate cărările duc spre amor – All Roads Lead to Rome

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
386 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro