Doamna Donald Trump şi-a lansat colecţia de bijuterii ieftine

catchy

26 April 2011

Melania Trump şi-a lansat linia de bijuterii cu preţuri mici, preţul fiecărei piese Melania Timepieces & Jewelry collection fiind mai mic de 200 de dolari.

Fostul model în vârstă de 40 de ani ar fi putut crea cu uşurinţă o linie de bijuterii de lux, însă a mărturisit într-un interviu telefonic, acordat de la reşedinţa sa din Palm Beach, că şi-a dorit să creeze ceva mai accesibil. Acum, că Barron, fiul său în vârstă de 4 ani, merge la şcoală, Melania are mai mult timp pe care poate să-l dedice schiţelor şi designului.

“Sunt complet implicată în procesul de creaţie, de la A la Z… Examinez atent fiecare piesă înainte de a o aproba”, a ţinut să-şi asigure ea viitoarele cliente.

Colecţia este împărţită în trei subcolecţii, inspirate de locurile pe care doamna Trump le numeşte “acasă”: New York, Palm Beach şi Paris. New York a fost creată având în minte imaginea unei femei de afaceri de succes, Palm Beach este mai sportivă, în timp ce Paris este şic şi îndrăzneaţă.

Melania spune că nu şi-a consultat soţul, mogulul imobiliar Donald Trump, cu privire la proaspăt-lansata colecţie. “Ştie că mă ocup de ea, însă n-am vorbit mult despre asta. Nu sunt o mare fană a vorbăriei. Prefer să realizez mai întâi ce-mi propun şi după ce finalizez să arăt ce-am făcut. Nu-mi plac oamenii care vorbesc şi vorbesc fără să facă, de fapt, nimic” a mai adăugat ea.

Este interesant că, fiind promotoarea unui stil de viaţă de… mii de stele, doamna Trump a ales totuşi să creeze o colecţie de bijuterii care se adresează femeilor cu venituri mici. Să aibă vreo legătură cu recent-murmurata dorinţă a soţului său de a candida la preşedinţia Statelor Unite…? Oricum, frumos şi stilat iz de Evita Peron.

Citiţi şi

Prima vizită oficială la Paris, după 20 de ani de la moartea Dianei

Conferințe despre și pentru femei… fără femei

Ocolul pământului în 80 de zile de… lux!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
3,241 views

Your tuppence

 1. loriem / 26 April 2011 9:22

  sunt dragute gablonturile, totusi… cam mult “minimul” de 200 dolari pentru ele… poate totusi sunt materiale nobile 🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
  • Mihaela Cârlan
   Mihaela Cârlan / 26 April 2011 9:35

   inelele sunt reusite. dar cam trasa de par colectia, per total. iar ideea… hmm, daca le-ar purta si ea, da! dar asa , e ca si cum ar zice – luati de aici ieftineaua, m-am gandit si la voi, mai putin avutele! daca erau pentru charity, da, si vanzarile ar fi mers mai bine. suntem rele 🙂

   Thumb up 0 Thumb down 0
   Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro