Doi bărbaţi s-au oferit să simtă durerile facerii

Andreea Petrescu

19 January 2013

Curajoşii care au vrut să verifice pe pielea lor dacă travaliul e atât de dureros pe cât îl descriu femeile au fost Dennis Storm şi Valerio Zena, prezentatorii unei emisiuni TV în care sunt un fel de “Gică Contra”.

“Nașterea” era programată să dureze două ore și, până când contracțiile induse de electrozi s-au îndesit și intensificat, după modelul natural, chiar au glumit pe seama durerilor. La scurt timp, însă, le-a cam pierit zâmbetul și unuia chiar curajul de-a continua. Celălalt a rezistat până la final, când i s-a adus și o păpuşă pentru ca experiența “maternității” să fie cât mai veridică. Șocat şi de ce văzuse şi de ce simţise, cel care a abandonat lupta cu durerea a declarat că se gândeşte serios dacă-şi mai doreşte un copil.

Dacă sunteţi curioşi să vedeți cum se comportă un bărbat în chinurile facerii, urmăriți clipul de mai jos. Și apoi, poate ne spuneți și-o părere… 🙂Citiţi şi

10 zile

Nu mai pot

Dacă nu te-aş fi avut…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
2,890 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro