Dragi bărbați, degeaba vă ascundeți. Femeile simt!

29 January 2018

Eu am simțit c-o iubește, el  – mult prea previzibil, ea – mult prea naivă ca să-și dea seama. Dar eu știam, simțeam că un câine îndrăgostit lulea o urmărește, dăruindu-i adesea o ciocolată sau vreo carte cu un mesaj drăguț scris pe prima pagină. M-am bucurat enorm când javra și-a făcut curaj și i-a spus ce simte. Ea merita să fie iubită și el merita un os.

Dar am simțit și când s-au despărțit. Eram atât de calmă, când mi-a spus vestea, încât am ajuns să urăsc acest sentiment. Toate îl avem, mai mult sau mai puțin.

Poate și ea a simțit, dar a vrut să nege, era mult prea îndrăgostită.

tristete

Acum ea plânge. Câinele ei a părăsit-o.

Ține minte, tinere sau trecut prin viață cititor, că o femeie simte când un bărbat dezvoltă o pasiune pentru aceasta și cunoaște deja chiar și următoarea lui mișcare, înainte ca el să apuce măcar să o gândească. Ea este rațională, ea gândește, ea observă, ea acționează. Imprevizibilul este cuvântul cheie în cucerirea ei, nu trebuie s-o faci să-și dea seama.

Pentru ea este ușor.


A face un bărbat să se simtă iubit este ca și cum ai crește un câine: îl alinți, îl scarpini pe cap, îi săruți boticul, îl iei în brațe și îl mai răsfeți din când în când cu niște carne. Totuși, diferența dintre el și un câine este că el latră mai mult.

Femeia e pretențioasă, nu se mulțumește cu puțin, ea vrea totul! Nu trebuie s-o condamni, ea este o ființă ce nu va fi niciodată mulțumită, dar dacă nu se va plânge vreodată de lipsă de dragoste atunci jumătatea goală a inimii sale a fost umplută pe deplin.

PS: Câinele este un simbol al loialității și nu o jignire adusă sexului masculin.

Guest post by Elize Lucario

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Antagonia

O femeie știe întotdeauna când altă femeie minte

Dragostea seacă, cui dracu’ să-i placă?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
730 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro