Dragostea e pentru leneși

Catchy

17 February 2017

Cea mai simplă cale de a obține satisfacții este îndrăgosteala. Nu mai trebuie să faci nimic, doar să te lași în voia sorții. Și exact asta facem. Nimic nu mai contează, totul e minunat, ceapa nu miroase a ceapă, urâtul devine frumos, minciuna, un mare adevăr, zacusca de pe buzele ei are un gust divin.

cuplu 3

Dar ce se întâmplă când te trezești? Pentru că tu dormi când ești îndrăgostit, să știi. Atunci trebuie să mănânci, să mergi la muncă, să duci copilul la școală, să gătești, să respiri. Nu poți? Păi, sigur că nu poți. Că ești născut să faci economie de energie, nu-ți place să simți oboseala, greul, durerea. Vrei să-ți fie bine și atât. Dar, din fericire, va trebui să lupți pentru asta.

Va trebui să plângi mult, prin lacrimi iese tot egoismul și comoditatea din tine. Apoi să alergi până la epuizare și să dormi mult. Te vei trezi, într-o bună dimineață, plin de energie și vei dori să faci lucruri. Fă-le! Multe, cât de multe poți! Fă și ce nu poți. Apoi oprește-te și constată că te simți bine, că simți satisfacție și plăcere. Dragostea e pentru leneși, iar tu nu ești unul dintre ei.

Guest post by Magdalena Rus

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Binele în doi începe cu propriul bine

Mâna aceea…

Uneori chiar merită să schimbi „nu mai merge și punct” în „hai să-i punem picioare și o virgulă”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
3,435 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro