E bine, da’ nu prea…

12 December 2013

Denisa VasilescuSunt o maestră a împiedicatului. Şi la propriu, şi la figurat. De fapt, mă împiedic atât de bine, încât ar trebui să le plătesc celor din jur daune morale pentru deranj. Şi materiale, că doar nu m-am împiedicat degeaba de firul unui laptop, încercând să spăl puţin cu el pe jos, în timp ce împărţeam jeleuri colegilor de birou. Cu fructe. Jeleurile, nu biroul.

Scap extraordinar de bine lucruri pe jos. Uneori, în timp ce mă împiedic graţios de liniile dintre plăcile de gresie. Şi ştiţi ce periculoase sunt? Vai mie, câte gâturi nu era să-mi rup şi câţi genunchi aproape am julit. A, era să uit; întotdeauna reuşesc să mă redresez atât de bine în zbor, încât nu cad. Fac o dublă rotativă, un triplu şurub, dau drumul tuturor lucrurilor pe care le ţin în mână şi aterizez, cumva, tot în picioare. Ale mele, bineînţeles, că doar de-aia se numeşte performanţă.

Dar, revenind la împiedicat, trebuie să mărturisesc că sunt şi o împiedicată a vorbelor. Deşi îi corectez pe cei din jur de câte ori am ocazia, căpătând, astfel, mândra funcţie de grammar nazi, în relaţiile personale fac ce fac şi ajung să spun lucrurile greşite. Chiar dacă eu gândesc altceva, în capul meu toate replicile sunt frumos aliniate şi îşi aşteaptă rândul, când deschid gura, mă împiedic, cumva, de vorbele-mi frumoase şi ajung să spun ceea ce s-ar putea cataloga drept gafe. Da’ d-alea mari.

Fata

Interpretez mereu lucrurile, vorbele şi acţiunile celorlalţi. Atât de bine şi de complex, încât aş putea să spun, fără să exagerez, că nu despic firul în patru, ci în patru rânduri cu fire despicate în grupuri de câte opt, fiecare cu capetele despicate în patru. Cam aşa ceva.

Astea sunt lucrurile care îmi ies bine. Extraordinar de prost, în afară de orice vreau să-mi iasă cu adevărat bine, aş putea să spun că nimic.

În rest, gândesc fulminant de bine şi acţionez magistral de prost. Sau era invers?Citiţi şi

Cu like-ul și follow-ul cum rămâne, Mark?

Femeile care nu oferă nimic, adevăratele zeițe

Până la urmă, de la ce pornise totul?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
2,073 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro