E timpul

Catchy

27 July 2017

vine o zi

© Robert Zuckerman

Vine o zi, cândva, pe la mijlocul vieții fiecărei femei, când însăși Mama Natură stă în spatele nostru și ne îmbrățișează murmurând “E timpul”.

“Ajunge prin câte ai trecut, e timpul să te oprești din crescut, să nu mai îmbătrânești, să devii mai înțeleaptă și mai sălbatică.

Încă te mai așteaptă aventuri, dar acum te vei bucura de ele cu înțelepciune și înțelegere, și chiar vei ști ce să iei și ce să lași fără regrete.

E timpul să înceteze nebunia comparațiilor și ridicolul planurilor și conformismului și să experimentezi bucuriile pe care o viață liberă de constrângeri și de vină ți le poate aduce.”

Mama Natură îți va scutura umerii încetișor și îți va reaminti că ți-ai făcut datoria. Ai dat prea mult, ți-a păsat prea mult, ai suferit prea mult.

Ai trăit viața așa cum ți-a fost dată și ai trecut prin toate. Mai mult, ai purtat cătușe și poveri mult mai grele decât puteau duce umerii tăi.

“E timpul” va zice.

“Gata cu toate de până acum, lasă-le să se ducă și simte libertatea spațiilor proaspete și curate din tine. Umple-le cu dragoste, curiozitate și râs. Umple-te până nu vei mai simți frica de ce urmează și vei întâmpina fiecare zi cu încântarea unui copil.”

Îți va reaminti că dacă alegi să nu-ți mai pese de ceea ce gândesc alți oameni despre tine și în loc de asta să-ți pese de ceea ce gândești tu despre tine, vei începe să trăiești o nouă etapă a vieții tale pe care n-ai visat-o vreodată posibilă.

“E timpul” va zice “să scrii finalul sau… începutul propriei tale povești.”

Donna AshworthCitiţi şi

Cum să uiți un bărbat perfect?…

Piua!

Mereu sunteți trei: tu, partenerul și… relația voastră

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
8,342 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro