Enoturism de 5* la vila Dobrușa și crama Avincis

16 July 2015

Crama AVINCIS de pe Domeniul Vila Dobruşa, ce poartă semnătura cunoscutului architect Alexandru Beldiman, este o alegere foarte inspirată pentru o incursiune în lumea vinurilor, într-un peisaj de vis. Îmbinând armonios vechiul și noul, prezentul modern și moștenirea autentică a trecutului, AVINCIS vă oferă experienţa unică de a descoperi vinurile şi istoria sa, petrecând clipe speciale alaturi de talentatul oenolog francez Ghislain Moritz.

Avincis 1

Cu o capacitate de cazare de 28 de persoane în regim double sau 14 persoane în regim single, Crama AVINCIS pune la dispoziţia vizitatorilor săi 10 camere moderne complet echipate şi 3 apartamente plasate deasupra cramei cu o vedere impresionantă asupra domeniului şi viei.

Avincis

Cei care doresc să evadeze câteva zile sunt invitați să descopere zona Drăgașani, vinurile AVINCIS, preparatele locale și un peisaj fermecător alaturi de echipa Cramei AVINCIS.Citiţi şi

Eu vin din Moldova. Tu ce bei?

Mi-au spus că francezii sunt aşa şi pe dincolo, să am grijă ce şi cum, să nu cumva să.

Nu cunosc cuvântul “abandon”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,179 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro