„Eşti drogul de care nu pot scăpa…”

3 September 2017

Scrisoare către G.

Viaţa e imprevizibilă, nu ştii niciodată unde vei ajunge şi ce rol va juca un om în ea.

Nu am crezut în dragostea matură în care, la despărţire, îţi doreşti ca bărbatul pe care l-ai iubit să fie fericit, chiar dacă nu mai este lângă tine. Surpriză, există!

Eşti trist şi asta mă apasă. Ţi-a dispărut zâmbetul caracteristic, ţi-ai pierdut dorinţa de a mai glumi. Vreau să îmi vorbeşti despre trăirile tale, despre probleme tale, vreau să ştiu unde te-ai pierdut. Vreau să fii bine.

cuplu iubire

Fără să realizez, am fost în viaţa ta dovada de iubire necondiţionată şi de răbdare nemăsurată. Nu m-am întrebat niciodată unde va ajunge povestea noastră, nu am vrut etichete şi nici în rochie de mireasă nu m-am visat. Am vrut doar timp şi momente, trăiri şi sentimente.

Am fost femeia lângă care erai tu nu trebuia să te controlezi, femeia alături de care râdeai, femeia care te scotea din orice stare, femeia care te asculta şi te calma. Prezenţa mea te revigora.

Tu ai fost „bărbatul”, acel bărbat.

Ce frumos spuneai: „Creezi dependenţă, eşti drogul de care nu pot scăpa.” Dar ai intrat la dezintoxicare. Te vindeci, eşti pe drumul cel bun.

Ţi-am spus că putem trăi foarte bine unul fără celălalt, dar ce rost ar fi avut… Tu ai fost mai înţelept.

Despărţirea noastră a fost ca lăsatul de fumat. Te chinui la început. Ştii că ai pachetul de ţigări aproape, dar de ce să fumezi o ţigară, după ce ai trecut prin sevraj, prin chinurile abstinenţei? Te mulţumeşti să arunci o privire, să admiri pachetul şi să îţi aduci aminte ce bine îţi era. Ai face-o iar, măcar o dată, dar merită? S-ar anula tot ce ai făcut până acum.

Sună-mă într-o zi şi spune-mi că am fost ţigara ta preferată.

Nu am fost niciodată o persoană vocală, nu mi-am urlat dragostea prin cuvinte, acestea îţi aparţin, „suflet de artist”. Pentru mine a vorbit trupul meu, am emanat sentimente prin toţi porii. Acum vreau să ştii: te-am iubit şi eşti povestea mea cea mai frumoasă.

Scrie-mă, iubeşte-mă în versuri, trăieşte-mă în strofe și fă-mă nemuritoare…

Cu drag,

Al tău drog, E.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

În ziua în care am încetat să mai iubesc

Când timpul nu ține seama de noi

Postările voastre de pe FB nu mă conving

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
9,042 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro