Eu și Sharon Stone

17 August 2017

“Preşedintele Franţei ţine de mâna o doamna vădit mai în vârstă. Nu e mama lui, dar psihanaliştii de cratiţă care populează fiecare sufragerie cu mileu pe televizor din lumea asta spun că diferenţa de vârstă dintre cei doi e semn de infantilitate a celui mai tânăr. Maică-mea e oripilată. Îmi spune: „Cum să umbli tu, băiat tânăr şi frumos, cu femeia asta cu 20 de ani mai bătrână decât tine?” Îi zic că am văzut-o pe Sharon Stone la Bucureşti cu un fecior, el de 27 de ani, ea de 54, şi nu am simţit nici o clipă că tânărul se uită la ea ca la mă-să.

sharon 54 cu 27

„E altceva, Sharon Stone e frumoasă”, insistă maică-mea. „Asta e urâtă, uite şi tu ce riduri are. O să aibă 80 de ani când el o să aibă 55.” Dar Picasso, Murdoch, dar Paul McCartney, şi Mandela, şi Onassis? Ei de ce pot să aibă neveste cu 40 sau 60 de ani mai tinere? Pentru că ei sunt bărbaţi, nu contează cum arată. Trebuie doar să aibă bani şi putere. Puterea şi banii sunt sexy. Dar femeia asta cu riduri, profesoară de franceză, nu are nici bani şi nici putere. Ce este sexy la ea? Nimic, decide maică-mea. Preşedintele Franţei este ţicnit. Şi prietenul meu, mai tânăr cu 10 ani decât mine, este la fel de ţicnit. Iar eu sunt, oficial, o cougar.

Câteva dintre prietenele mele îmi spun că mă invidiază. Privesc relația mea ca pe un sport extrem. Ar face si ele scuba sau parasutism sau cougarism d-ăsta. Dar nu au bani, nu au timp, nu au curaj. Îmi fac cu ochiul, mă bat pe spate, mă întreabă șoptit și cu zâmbete pline de subînțeles cum ne înțelegem, da, da, în pat, de ce le-ar păsa ce subiecte de discuție avem. Nu ar fi deloc uimite dacă mâine le-aș spune că ne-am despărțit și că mi-am găsit un partener din zona mea de vârstă. Ar zice: „Normal. A fost un experiment. Și după ce ți-ai făcut damblaua, ți-ai revenit.” Raluca Feher

Citiți continuarea în revista Harpers Bazaar: Femei care iubesc bărbați mai tineri Citiţi şi

Cu sau fără chiloți?

Somnul, orele de aur… și puțină platină (La Prairie – Platinum Rare Cellular Night Elixir)

Ce atrage și ce alungă bărbații


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
14,293 views

Your tuppence

 1. LIVIO / 18 August 2017 1:23

  Bre, cougarițo… – felicitări, și respecte…!
  Ai talent, cu fundament de umor… și, o minte chiar ascuțită.
  Sper să nu te tai la degete, când te scarpini în cap.
  ?
  Keep it up!

  Thumb up 2 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro