Eveniment-dezbatere Careless Beauty

18 February 2017

Careless Beauty, fondat de chimista Elena Oancea, singurul brand de cosmetică organică din România deţinător de brevete de invenţie, organizează pe 22 februarie, ora 10.30, la sediul din Str. Viitorului nr. 14, sector 1(Bucureşti) un eveniment-dezbatere dedicat frumuseţii naturale: „Puritatea naturii ne inspiră – Trenduri în cosmetică românească”.

careless beauty

Dedicat evoluţiilor actuale din domeniul cosmeticii organice, evenimentul îi are ca invitaţi pe cunoscuţi specialişti din domeniu, psihoterapeuţi, dar şi reprezentanţi mass-media. Vor fi dezbătute teme precum beneficiile terapeutice ale cosmeticii organice, estetica tradiţională readusă la viaţă prin tehnici profesionale sau atuurile produsului vegetal ca liant între om şi natură. Evenimentul va fi moderat de Dana Gonţ.

Cu această ocazie va fi lansată şi colecţia Careless Beauty Wellbeing, care propune articole home & deco pe bază de plante româneşti.

…un voiaj deopotrivă cerebral şi senzorial în universul fascinant al cosmeticii organice, în context autentic românesc!Citiţi şi

Careless Beauty by Elena Oancea

Iar începeți cu Halloween-ul?

Eu de împrumut

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
398 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro