Există viață după Brad Pitt

29 July 2017

La aproape un an după ce Angelina Jolie și Brad Pitt au șocat lumea cu despărțirea lor și după ce au depășit inevitabila etapă a rufelor spălate în public, declarând la începutul anului că vor încerca să finalizeze divorțul cât mai discret posibil și că vor coopera în continuare pentru creșterea celor șase copii ai cuplului, Angelina Jolie a oferit un interviu în revista „Vanity Fair ” în care și-a deschis inima, vorbind despre viața după Pitt.

01-angelina-jolie

„Nu aș vrea să-mi îngrijorez copiii, așa cum eu am fost îngrijorată pentru mama mea”, a declarat vedeta, făcând referire la divorțul părinților săi, Marcheline Bertrand şi actorul Jon Voight. „Este foarte important să nu plângi în fața copiilor, ei trebuie să știe că totul va fi bine, chiar și când tu nu ești sigur de asta”.

Aceasta etapă din viața actriței și a copiilor ei începe într-o casă nouă, un adevărat conac, înconjurat de fântâni și dealuri verzi, fostă proprietate a celebrului regizor hollywoodian Cecil B. DeMille, în valoare de 25 de milioane de dolari.

„Am trecut de o perioadă dificilă, acum este timpul să ne revenim, facem tot efortul să vindecăm această familie. (…) Copiii au fost foarte curajoși.”

Actrița a reușit să se împace cu tatăl ei („copiii au nevoie de bunicul lor”) și să-și ia o pauză de la muncă, încercând să fie o mamă foarte bună, organizând mesele copiilor, programările la doctor sau gătind – la cererea acestora, chiar urmat cursuri de bucătărie.

00-lede-angelina-jolie

Totuși, informația șocantă pe care Angelina Jolie a făcut-o publică a fost legată de o nouă problemă de sănătate cu care acesta încă se mai confruntă de când i-a apărut anul trecut, și anume Bell’s Palsy (paralizie facială), astfel încât jumătate din față i-a fost imobilizată. Angelina însă susține că acum este bine, acupunctura ajutând-o în procesul de vindecare, dar și faptul că nu s-a mai pus pe ultimul loc și că a făcut alegeri inteligente, având în vedere binele familiei, ceea ce i-a redat încrederea că totul este sub control. „Iar asta e ceea ce face ca o femeie să fie completă”.Citiţi şi

Alexa – o poveste paradoxală

Bosketsia

Ciudatele priorități ale românilor

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
11,770 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro