Fă(-ți) 10 ani cadou! În minus!

25 November 2015

Cel mai frumos cadou pe care am putea să-l primim ar fi… timp. Însă clipa nu cunoaşte cale de întoarcere. Şi cu toate astea, acum este posibil să primim sau chiar să dăruim timp. Pentru că vine perioada magică a Crăciunului…. da, dar nu numai de aceea, pentru că la mijloc nu e vorba de magie, ci de… tehnologie, care permite efectuarea de tratamente estetice prin injectare cu acid hialuronic și toxină botulinică pentru reîntinerirea aspectului pielii la nivelul feţei prin: evidenţierea pomeților, remodelarea și mărirea buzelor, corecția cearcănelor și ștergerea ridurilor. Şi toate acestea, sub formă de cadou, astfel: 25% reducere pentru pacienții care efectuează proceduri estetice injectabile, cu toxină botulinică și acid hialuronic, în perioada 15 noiembrie – 23 decembrie 2015.

leventer oferta

Toxina botulinică reduce contracțiile musculare la locul de injectare, relaxează pielea şi reduce ridurile de expresie de la coada ochilor, frunte sau gât. Injecțiile nu dor, durează puţin (câteva minute), iar rezultatele se văd într-o săptămână, aspectul feței fiind natural, odihnit și fără riduri.

Acidul hialuronic este prezent în mod natural în piele, având rolul fiziologic de a menține hidratarea, elasticitatea și volumul pielii. Se injectează, iar rezultatele sunt imediate: ridurile se diminuează sau dispar complet, cearcănele se estompează, iar buzele sunt mai conturate. Acidul hialuronic nu dă alergii, nu trebuie testat, iar efectul său este vizibil pe loc.

Eşti frumoasă, doamnă, iar iarna aceasta îţi poţi recăpăta alura şi profilul tinereţii. Iarna aceasta, timpul este cel mai frumos cadou posibil datorită Centrului Leventer şi tratamentelor sale revoluţionare.

meryl streepCitiţi şi

Nu, puiule, nici eu nu te mai vreau!

În martie ne reamintim cine suntem

Ochi, buze și obraji – “mai mult decât culoare” de la Gerovital Beauty

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
2,004 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro