Faimoasă la 85 de ani pentru un review de restaurant

catchy

21 March 2012

Marilyn Hagerty, o ziaristă de 85 de ani din Statele Unite, a devenit peste noapte vedetă, după ce review-ul scris de ea pentru restaurantul Olive Garden din orășelul ei a devenit “viral” pe internet.

hagerty recenzie virala

Articolul părea scos din The Onion, doar că Marilyn nu intenţionase asta. “Locul este impresionant, decorat în genul unei ferme toscane, cu o intrare primitoare… puiul Alfredo a fost cald şi reconfortant într-o zi rece…”. Adică, acolo chiar puteai şi mânca… :), ba mai mult, “în antreu, există şi scaune pe care se poate aştepta…”. Nu ştim dacă vă amuză ori ba, cert este că, în binecunoscutul stil american, a fost invitată imediat pe la televiziuni, i s-au luat zeci de interviuri, iar biata Marilyn nu înţelegea de unde şi de ce atâta zarvă. Fiul ei, reporter la Wall Street Journal, i-a explicat ce s-a întâmplat şi ce înseamnă “viral” în presa online – “este ca atunci când ai o viroză şi eşti contagios”. “Unii oameni vor să ajungă celebri, în timp ce alții dau de celebritate întâmplător, în timp ce se grăbesc spre clubul de bridge” a scris el într-un editorial dedicat proaspetei vedete.

De ce nu vedem şi la noi televiziunile tăbărând pe o bătrânică simpatică ce a luat prânzul în oraş,  în drum spre o partidă de bridge, şi care îşi scrie la computer norma săptămânală de cinci articole pentru o publicaţie locală? Cine răspunde corect, primeşte o cină virtuală la Olive Garden. 

Citiţi şi

Cei de 30 și ceva de ani – generația cochiliilor goale

Prietenii mei nu vor să fie cei mai bogați oameni din cimitir

Anul ăsta se dă mai mult Crăciun

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
681 views

Your tuppence

 1. Belle d”Imagination / 22 March 2012 8:56

  Pentru că ne-am obişnuit să ne hrănim cu impurităţi, ne fascinează mizeria (fizică dar mai ales umană) şi fugim de normalitate ca de haram

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
 2. d3v / 21 March 2012 13:45

  Pentru ca la noi scrisul nu este considerat o arta si nu este apreciat la adevarata lui valoare… 🙁

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro