Femeia cu barbă a adus potopul din Balcani

Catchy

26 May 2014

Patriarhul Amfilohije al Muntenegrului a declarat după inundațiile din Balcani, care au ucis 50 de persoane și au forțat încă 150.000 să-și părăsească locuințele, că Dumnezeu a trimis ploile pentru a ne reaminti că oamenii n-ar trebui să se alăture răului, sălbaticului din ei. Și vinovată de mânia Domnului nu este nimeni alta decât câștigătoarea/câștigătorul Eurovisionului – Conchita Wurst, care a reprezentat Austria cu melodia “Rise Like a Phoenix” – iar potopul nu a fost o coincidență. La fel cum liderul spiritual al sârbilor ortodocși, patriarhul Irinej, le-a amintit că inundațiile sunt pedeapsa divină pentru viciile lor și astfel Dumnezeu a spălat Serbia de păcate.

denmark-eurovision-song-contest

Poate că sursă de inspirație i-a fost David Silvester – membru al partidului UKIP, marele câștigător al europarlamentarelor britanice -, care, cu o lună în urmă, pusese în cârca legalizării căsătoriei între homosexuali inundațiile din sudul țării.

sursa: The Mirror

Citiţi şi

Și uit că sufăr

I-am spus că „dragostea e pentru proşti” și atunci el…

Ne-am despărțit, deși el își imagina cum mi-ar sta mireasă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
439 views

Your tuppence

 1. Rita / 29 May 2014 18:08

  Montenegro? Pai atunci sa ziceti si London, united kingdom, france samd, ca sa fie tacamul complet.

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
  • Rita / 29 May 2014 18:11

   A, si, binainteles, genitivul si dativul sa fie construite dupa aceeasi regula: londonului, francelui, united kingdomului.

   Thumb up 0 Thumb down 0
   Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro