Femeile bune trebuie luate de lângă idioții care nu le merită

25 May 2017

Corina BezdigaOrașul este plin de bărbați. Oare? Nu mulți merită acest frumos cuvânt și de tot hazul sunt ceilalți care chiar cred că poartă coroană. Doar că-s ca regele fără haine din poveste…

…tu, cel care nu ai timp, nu vrei sau îți e rușine să îți surprinzi femeia cu un buchet de liliac sau bujori, sau orice alte „buruieni” de care noi da, ne bucurăm… să știi că își va cumpăra flori singură, dar nu va uita niciodată că nu ai fost în stare.

…tu, cel care preferi falsitatea și minciuna în locul adevărului… ea te poate minți mai frumos, și mai des, și mai mult. Ce semeni, aia aduni.

bărbat esarfa

…tu, cel care crezi că ce porți în pantaloni te face să fii regele lumii… fără s-o exciți și la creier, îi vei părea total neinteresant. Orgasmul nu e doar despre sex.

…tu, cel care fugi de iubire, deși iubești, tu cel căruia îi scapă cu greu câteva vorbe frumoase despre rochia și decolteul pe care ea îl poartă cu atâta atitudine lângă tine… altul ar putea să aibă mai mult curaj, asta ca să știi de ce va pleca într-o bună zi. Femeile bune trebuie luate de lângă idioții care nu le merită.

…tu, care nu știi despre dorințele ei, tu, cel care îi strivești visele… ea tot îți poate intra în suflet cu picioarele murdare și poate fi curvă, cea mai rea curvă pe care ai întâlnit-o vreodată.

…tu, cel care ai impresia că anii trec doar că să poți f*te mai mult și mai multe… ea știe asta, s-a prins, că doar nu toate femeile tinere sunt idioate, plus că e posibil să o ai doar mică și jucășă. Cu asta nu vei putea nici multe și nici mult.

…tu, cel care nu ai făcut niciodată o nebunie pentru ea… amintește-ți că ea și-a pus toată viața în bagajul mașinii tale și te-a urmat.

…tu, cel care o privești de parcă ai vrea să o dezbraci aici, să i-o tragi pe fugă, și apoi să dispari… ea nu e disperată după f*tut.  Și ea, la fel ca tine, poate găsi pe cineva pe care să-l f*tă și să plece.

.. tu, cel care dispari fără explicații, înseamnă că nu ești destul de inteligent să le ai și să le oferi când e cazul.

Tu, cel care… să știi că noi nu suntem toate tâmpite, naive și proaste. Nu mai suntem impresionate doar de felul în care arăți, ci și de câți neuroni funcționali ai, cât de bine știi să îți folosești creierul în timp ce îți folosești p*la.

Pe Corina o găsiţi şi aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Ce dulce e răzbunarea!

Viitorul este „genderless”

Știu că te-ai urca într-un avion și pentru mine…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
55,643 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro