Fii blestemat trei vieţi de acum înainte!

Catchy

4 February 2017

„Te pup”

„De ce mă mai pupi?” am întrebat.

„Pentru că te iubesc.”

Blestemat fie ceasul când am păşit în aceeaşi încăpere cu tine, când mi-ai luat încet mâna, mi-ai sărutat-o şi am simţit cumva că particip la crearea lumii, că un fulger îmi străbate tot corpul şi creează o altă eu, făcându-ne să dansăm pe o melodie auzită numai de noi doi. Blestemat fie şi universul, şi toate forţele reunite împotriva mea în acea seară.

Nu-mi ajung cuvintele şi nici oceanele de lacrimi în care mă înec să îmi exprim revolta împotriva fiinţei tale şi a tot ceea ce te înconjoară. Mi-ai spus că sunt o femeie extraordinară şi că tu eşti un aiurit care nu merită să fiu bună cu el. Ţi-am răspuns că meriţi tot ce e mai bun, doar că eşti atât de neobişnuit cu fericirea, încât, atunci când întâlneşti un lucru frumos, nu ştii ce să faci cu el. Aveai dreptate. Şi eu aveam dreptate, mai puţin în privinţa unui lucru. De fapt, nu meriţi tot ce e mai bun. Nu meriţi nimic.

despartire

Îţi doresc să nu existe zi de la Dumnezeu lăsată în care să nu îţi treacă prin minte imaginea mea cel puţin un moment sau în care să nu îmi auzi numele. Să nu existe niciun centimetru de piele pe care să nu mă simţi atunci când gelul de duş se prelinge încet pe pieptul şi pe braţele în care mi-am găsit liniştea, dar şi nebunia.

Să simţi mii de cuţite cum îţi intră în inimă, să consulţi toţi medicii din lume şi să nu existe niciun medicament pentru tine. Să ajungi la vrăjitoare, preoţi şi oriunde mai crezi că o să existe vreun leac, să te mintă toţi că o să fii bine, iar după ce ieşi pe uşă să îţi plângă toţi de milă că rezolvare pentru tine în viaţa asta nu mai există.

Şi să putrezeşti pe dinăuntru. Oricum, ai inima degeaba. Alt scop în afară de cel de a te ţine în viaţă nu are, săraca. Şi să încerci tot ce se poate, să dai tot ce ai, pentru a o mai simţi încă o dată bătând. Şi să eşuezi.

Iar la sfârşitul vieţii tale mizerabile, să ajungi printr-o coincidenţă în pragul uşii mele, să mă implori să te iert. Şi aceeaşi forţă care ne-a unit odată să închidă încetişor uşa şi să îţi şoptească la ureche: „Fii blestemat trei vieţi de acum înainte!”

Guest post by GYA 27

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Copilul care a refuzat să crească

Am fost o generaţie de handicapaţi emoţional

Când nu laşi suficient spaţiu între tine şi celălalt

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
22,199 views

Your tuppence

 1. Valentina / 4 June 2017 21:05

  Un sfat: Mai asteapta,rabdarea este o mare virtute si sigur vei afla ceva despre el care te va elibera.Am crezut ca eu cea mai razbunatoare, cand colo colega mea, prietena mea de la munca, de la facturare, care este si mama spre deosebire de mine, imi facu o destainuire.A lucrat la Radacini,8 ani, la punctul de lucru de la Otopeni si seful de service primea bani de la capete sa ii dea la salariati la negru.(Se punea minim pe contract si se primea diferenta la negru).Ce facu seful de service vreo 2 ani?Toti banii, la negru ii primea seful de service si trebuia sa ii dea la salariati. In loc de 1000 lei, cat trebuia sa primeasca ii dadea decat 300 lei.Trecura ceva ani si ghici ce afla prietena mea?Fata de 8 ani a sefului de la service facu cancer cerebral si dusa a fost.A recunoscut ca ziua aia a fost una din cele mai frumoase din viata ei, ziua cand a aflat ca fiica sefului de service are cancer cerebral.

  Thumb up 0 Thumb down 2
  Reply
 2. Valentina / 4 June 2017 19:21

  Eu nu cred in blesteme.Ca sa aiba o baza reala, sa ti se indeplineasca dorinta trebuie sa analizezi trecutul medical al neamului sau.Provine din neam de cancerosi sau din aia probleme cu inima?La ce varsta au murit parintii, fratii, sa afli si atunci poti avea sperante reale.Dumnezeu vad ca a cam dat iama in credinciosi, asa ca este cam nasol daca crezi in el.(Aurelian Preda, Simona Catrina), pentru ca daca el este ateu are sanse mai mari sa traiasca,dupa cate observ.( Adele Chirica careia i-a murit tatal de cancer la 45 ani, bunica, tot de cancer nu are nici o problema sa ii traga sudalme lui dzeu, a scris ca este ateista.)Orisicum nu te ajuta langa tine o persoana moarta emotional.Nu stiu din ce cauza ai inceput sa ai asemenea manifestari; daca ti-a facut ceva rau fizic, care ti-a afectat sanatatea sau financiar, te inteleg si sunt de acord ca este normal sa il lovesti si tu.In schimb daca a luat decizia sa te paraseasca, ca nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda, nu sunt de acord.

  Thumb up 0 Thumb down 2
  Reply
 3. Alexandra / 12 February 2017 16:44

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 15
  Reply
  • Gogu / 4 June 2017 12:53

   Dupa numarul de voturi pe care il are postarea ta (7pro-14contra, in acest moment), ne dam seama cate persoane deranjate la cap umbla printre noi.

   Thumb up 1 Thumb down 1
   Reply
 4. Ramona / 4 February 2017 17:01

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 22
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro