Gata cu lăcățelele iubirii veșnice de pe Pont des Arts

30 May 2015

De luni, 2 iunie, primăria Parisului va declanșa operațiunea de tăiere a lacătelor iubirii de pe Podul Artelor. Nu că de luni Parisul nu va mai fi capitala iubirii, dar greutatea atâtor speranțe că iubirea va dura cel puțin o viață pune în pericol siguranța podului. Anul trecut o parte a parapetului a cedat, iar campania prin care îndrăgostiților li se cerea să facă un selfie în loc să atârne încă un lacăt n-a avut succes. Mai sigur li s-a părut ritualul prin care cheia lacătului era aruncată în apă. Cine s-o mai găsească pentru a-i dezlega? 🙂

podul dragostei

2015

Moda cu lacătele iubirii s-a răspândit în lume ca o ciupercă. Orice pod a devenit bun pentru a lăsa o piedică în calea uitării, iar afacerea cu lăcățele a înflorit. Poate exportăm ideea noastră de a scrijeli pe copaci sau scrie pe pietre/bănci Gici+Maricica= o inimă străpunsă de o săgeată sau, mai clar, love.

podul în 2009

2009

Oare de luni va urma un val de divorțuri? 🙂Citiţi şi

Pentru fiecare femeie frumoasă, există un bărbat care s-a săturat de ea

Pe când eram o nimfă oarecare

Alexa – o poveste paradoxală

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
797 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro