Germania – bordelul Europei, cu prostituate de la noi

Catchy

23 February 2014

“Bărbaţi în halate cu roşu şi alb se plimbă prin faţa recepţiei. Câteva femei, purtând pantofi cu tocuri cui, stau la bar învăluite într-un nor de  ceaţă, vorbesc şi râd zgomotos. Bucură-te, eşti în Paradis. Paradisul din Stuttgart, Germania.”

Unul din cele mai mare bordeluri din Europa. Perfect legal, la vedere. S-a deschis în 2008, cu o investiţie de 6 milioane de euro. Are restaurant, bar, cinema, spa şi 31 de camere prin care trec zilnic sute de bărbaţi de toate vârstele, ocupaţiile, mărimile. În Germania, prostituţia s-a legalizat din 2002. Poți să cumperi şi să vinzi servicii sexuale, însă numai în bordeluri. O industrie care a produs în 2013, 16  miliarde de euro. În ultimii 20 de ani, numărul prostituatelor s-a dublat în Germania – acum sunt 400.000.

Paradis bordel

Aceste mega-bordeluri au susţinătorii şi criticii lor. Celor din urmă nu le face plăcere să audă că ţara lor a ajuns să fie numită bordelul Europei. O feministă din Germania încearcă să schimbe legea şi să o adapteze stilului suedez, unde este ilegal să cumperi servicii sexuale, dar cât se poate de legal să vinzi. Adică, dacă un bărbat este prins cu o prostituată, doar el este amendat. Modelul începe să prindă și în alte ţări din Europa, inclusiv, se pare, în România.

europe prostitution

Şi din ce ţări credeţi că sunt cele mai multe “angajate” de la Paradis?… Da, aşa este. România și Bulgaria…

Sursa: BBC NewsCitiţi şi

De ce nu putem sări peste ritualul seducției

Paradisul interior al celor frumoși

Femeia din vest și femeia din est

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
3,603 views

Your tuppence

 1. hans / 30 May 2015 5:53

  păi la ce nașpete sunt nemțoaicele, măgarii unde să se ducă?

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro