Grammy 2013: Doamnelor, acoperiţi-vă!

9 February 2013

Ţinutele cu toate darurile Mamei Natură la vedere, pe care le abordează starurile pe fiecare covor roşu care le iese în cale, i-au determinat pe cei de la CBS, postul de televiziune care va transmite Premiile Grammy de duminică, 10 februarie, să pună piciorul în prag: fără decolteuri adânci, fără bluziţe transparente, fără fesieri care strălucesc în lumina blitz-ului.

Comunicatul de presă trimis prin e-mail tuturor participanţilor la festivitate sună cam aşa:

„Asiguraţi-vă că fesele şi sânii femeilor sunt acoperite în mod adecvat. Costumaţiile de tip tanga reprezintă o problemă. Vă rugăm să evitaţi îmbrăcămintea transparentă prin care se pot întrezări sfârcuri (n.n: se precizează că menţiunea se referă la femei). Vă rugăm asiguraţi-vă că zona genitală este acoperită în mod adecvat. Comportamentul sau vestimentaţia obscene sunt inacceptabile pentru o transmisiune în direct”.  În plus, participanţilor li se atrage atenţia că nu au voie să poarte haine cu inscripţii de branduri, în orice limbă ar fi ele scrise.

Este al 40-lea an în care CBS transmite Premiile Grammy, timp în care vedetele s-au perindat pe scenă tot soiul de ţinute, care mai de care mai „neadecvate” după noile standarde. Şi se pare că şi în anii trecuţi au mai fost trimise atenţionări similare, dar nimeni nu le-a luat în seamă. Acum, ar fi şi greu să elimini o practică deja transformată în obicei pentru unele staruri care şi-au “creat un brand” din semi-nuditate.  Rămâne de văzut dacă duminică vom marca în calendar trecerea într-o eră nu mai puţin creativă, ci mai puţin ostentativă şi de cealaltă parte a Atlanticului. Pentru că, nu că am fi mai catolici decât Papa, dar ţinutele de mai jos (cele politically correct) ce cusur or avea?Citiţi şi

Ce atrage și ce alungă bărbații

Excellence & savoir-faire français la TV5

Eu și REGELE

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,550 views

Your tuppence

 1. S-au acoperit vedetele la Premiile Grammy? | Catchy / 11 February 2013 15:33

  […] }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); Tweet Starurile s-au străduit să se conformeze regulilor CBS pentru apariţia la Premiile Grammy. Unele au reuşit, altele nu s-au putut abţine, aşa cum […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro