Hai să vezi Statuile Vivante!

30 May 2017

De azi până pe 5 iunie, bucureştenii sunt aşteptaţi la cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante în parcurile Humulești, Crângași și Herăstrău (zona Roata Mare).

3MASCA

În ansamblul artelor străzii, statuia vivantă ocupă un loc aparte. Misterioasă, surprinzătoare, amuzantă adesea, profundă uneori, statuia vivantă nu poate fi ocolită, atrage privirile ca un magnet, incită la comentarii, propune meditații asupra condiției umane și nu poate fi uitată niciodată. Atunci cand personajele pe care vi le propunem sunt atat de diferite in esenta precum Nobel de Steve Jobs, intalnirea devine din ce in ce mai interesanta!”, declară Mihai Mălaimare, fondatorul Teatrului Masca.

1MASCA

În această ediţie, actori ai teatrului Masca alături de invitaţii din Austria și Olanda vor prezenta numeroase personaje iconice, în timp ce şase actori chinezi vor da viaţă personajelor lui Caragiale din „O noapte furtunoasă”.

Intrarea publicului la eveniment este liberă.

Detalii și program aici.Citiţi şi

„Casa cu nebuni”, premiera toamnei la Teatrul Masca!

Căcărează

Începe Festivalul Internațional de Statui Vivante!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,328 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro