Hillary Clinton a spus “la revedere”

catchy

2 February 2013

După 31 de ani în serviciul public, din care ultimii patru în funcția de secretar de stat (șeful diplomației) în cabinetul Obama, și prima soție a unui Președinte care a ocupat un asemenea post, Hillary Clinton, 65, a renunțat pe 1 februarie la această demnitate. Se pare, însă, că nu și ideea de a candida la cea mai înaltă funcție în stat în 2016.

Uneori, celebritatea i-a umbrit, pe nedrept, calitățile diplomatice, alteori a fost criticată pentru situațiile nefericite care s-au întâmplat în timpul plin de evenimente al mandatul ei, dar Hillary Clinton a reușit ceea ce niciun alt predecesor n-a izbutit: a găsit modalitățile inteligente pentru a comunica cu oamenii, cu media, pentru a implica tinerii, femeile, antreprenorii, determinându-i să susțină reformele propriilor guverne. Iar vizitele în cele peste 112 țări au ajutat fără doar și poate la clădirea bunăvoinței, o atitudine care poate salva lumea de la varii dezastre.

Vom reveni curând cu un profil amplu al fostei Prime Doamne a Americii. Pentru că merită.

Citiţi şi

Cum să fii bărbat în vremea lui Trump

Hillary, ca majoritatea femeilor, munceşte şi când este bolnavă

Hillary, rece și insensibilă? Dar cum altfel să răzbați?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
353 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro