„History of a lost Love DANCE Festival” începe mâine la Hotel Caro din Bucureşti

14 April 2016

Între 15 şi 17 aprilie 2016, la Hotel Caro din București, are loc cea de-a doua ediţie a evenimentului internațional de dans History of a lost Love DANCE Festival. Timp de trei zile, artiști și DJ naționali și internaționali din Argentina, Portugalia, Cuba, S.U.A., Croația și România vor prezenta spectacole de Salsa, Tango, Bachata, Kizomba şi Swing și vor dansa alături de participanți. History of a lost Love DANCE Festival își propune astfel să apropie oamenii, fie ei pasionați sau dansatori profesioniști, să le ofere experiențe unde se pot (re)descoperi, socializa, lega noi prietenii.

Afis_History of a lost Love DANCE Festival

„History of a lost Love DANCE Festival înseamnă energie, optimism și dragoste. Am ales să vin cu un nou suflu pentru cea de-a doua ediție și deja ne gândim la ediția din 2017. Mi-am dorit să aduc laolaltă culturi și genuri muzicale diferite, de unde oamenii să aleagă, să încerce diferite stiluri de dans. Dansul înseamnă cum să te exprimi, cum să socializezi mai bine și cum să dezvolți aptitudini pentru a fi parte dintr-o echipă ”, explică Ioana Lupescu, dansator și organizator.

tango 2

De asemenea, companiile își pot înscrie angajații la workshopuri pentru a beneficia de terapia prin dans.

Biletele se pot achiziționa online sau direct la Hotelul Caro în ziua evenimentului.Citiţi şi

Știu că te-ai urca într-un avion și pentru mine…

Love U

L’amour C’est Pour Rien

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
670 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro