I love Cartier!

22 February 2013

Doamnele mele,

Ce stranie senzație să oferi un parfum unei necunoscute! Dintotdeauna mi s-a părut că e un gest rezervat doar celor care sunt foarte apropiați și o încercare hazardată, rareori reușită, atunci când nu este așa. Și totuși, a oferi un parfum unei necunoscute are un anume chichirez și chiar emoție. Îmi pot imagina femeia pe care Cartier o va îmbrăca de data aceasta: curioasă, dacă nu știe încă, despre Casa Cartier – ca să-i poată face declarația de dragoste pe care o merită -, cunoscătoare a puterii unui parfum bine ales -ca povestea personală și povestea închisă în sticluță de către un alchimist modern să rezoneze profund și să i se potrivească precum o mănusă din pielea cea mai fină, sensibilă – ca să se poată bucura din plin de toate aromele etajate ale unui parfum, romantică încât să reușească a-și lega inima de adierea lui înmiresmată și atât de norocoasă încât Goutte de Rose să o facă de neuitat pentru un anume bărbat… Deci, înainte de toate, noroc, doamnelor!

Pentru a vă înscrie în concurs, intrați pe review-ul parfumului aici și postați “I love Cartier!” precedat de un număr de ordine, care este cel consecutiv ultimului înscris (de ex. dacă atunci când vrei să te înscrii, ultimul înscris are 78 I LOVE CARTIER!, tu vei posta  79 I LOVE CARTIER!). Câștigătorul va fi desemnat chiar de Ziua Femeii, la ora 10, cu ajutorul serviciului random.org, cu printscreen atașat pentru conformitate. Iar parfumul fie îl va ridica direct de la importator, fie îi va fi livrat prin curier dacă nu este din București.

Îi mulțumesc Cristinei Lazăr, cea care aduce în România parfumurile Cartier, pentru bucuria pe care o va face uneia dintre femeile catchy care ne citesc.Citiţi şi

Excellence & savoir-faire français la TV5

Bărbatul Envol (CARTIER)

CHANEL L’EAU sau paradoxurile femeii N° 5

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
7,433 views

Your tuppence

 1. ceciu gabriela / 28 February 2013 20:36

  I love cartier

  Thumb up 1 Thumb down 0
  Reply
 2. Narcisa Gantolea / 27 February 2013 16:32

  I LOVE CARTIER!

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
 3. Rascanu Geanina / 25 February 2013 16:04

  I love Cartier!

  Thumb up 0 Thumb down 1
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro