Iar se caută scriitori talentaţi!

26 February 2015

Adenium Start, proiect inițiat în 2013, şi-a propus un lucru îndrăzneţ şi frumos: să descopere, să publice și să valorifice debutanții în literatură. Şi cum internetul este cea mai simplă cale de a face acest lucru, proiectul are un site dichisit ce te invită să rupi rândurile şi să ieşi din anonimat.

Catchy-adenium

Rupe rândurile! este de fapt sloganul celei de-a treia ediții a concursului de debut organizat de Adenium. Scopul Concursului de Debut Adenium Start este să descopere și să promoveze autori valoroși, încă nedebutaţi în volum, oferindu-le acestora atât posibilitatea de a debuta literar, cât și sprijinul integral în procesul de promovare – publicitate, serviciu de presă, lansări publice.

Lucrările pot fi trimise până în data de 15 mai 2015 (data poștei).

Pe site, poţi face cunoştinţă cu câștigătorii din cele două ediții precedente – printre aceştia Cosmin Leucuța, Beatris Serediuc, Ana Ionesei, Adriana Noxi Rotaru, Ioana Duță, Simona Ardelean, Edith Negulici, Dorina Grațiela Aolăriți – şi afla poveştile lor despre această experienţă.

Ambasadorul campaniei Adenium Start este directorul editorial al Adenium, prof.univ.dr. Daniel Șandru, care este și președintele juriului constituit din Emil Brumaru (poet), Radu Vancu (poet), Bogdan Crețu (critic literar), Daniel Cristea-Enache (critic literar).Citiţi şi

Tu ce faci înainte de culcare?

N-ai cum să-l faci tu să mă sune, să mă placă, să mă invite în oraș

Despărțiri (1) “Dragul meu, te întreb, care e înțelesul tăcerii tale?”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
851 views

Your tuppence

 1. dan / 27 February 2015 8:55

  am mai pus această întrebare:cîte pagini la secţiunea proză se pot trimite şi cîte manuscrise semnate de acelaşi autor?

  Thumb up 1 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro