Îmi e dor de tine astăzi. Un dor nebun!

19 June 2017

S-au rărit cuvintele și s-au adâncit tăcerile. Cele dintâi care au mai rămas și au pierdut din greutate și planează ca niște frunze luate de vânt. Ai fost vis sau realitate?

Am ales liniștea și am început să te simt. Când respir, când mă mișc, când dorm, când visez cu ochii deschiși. Te simt atât de aproape și vorbesc cu tine în gând în permanență. Îți povestesc despre mine, râd, mă cert cu tine, facem dragoste, apoi ne despărțim, neavând certitudinea că ne-am întâlnit vreodată. Suntem unul și același.

Te simt de parcă te-am mai cunoscut cândva. Te văd în poze și simt că te-am mai atins. De când ești aici? Îți cunosc zâmbetul de o veșnicie, chiar și atunci când ochii transmit altceva, tristețea ți-am mai mângâiat-o, am avut toate nopțile din lume pentru noi odată… Cine ești?

femeie cu spatele

Îmi e dor de tine astăzi. Un dor nebun!

Așa cum tânjește mintea după liniște. La fel cum le e dor ochilor să vadă marea sau muntele, așa cum îi e dor nasului să simtă mirosul dragostei și al ființei iubite. Cum le e dor buzelor să fie sărutate sau fiecărui fir de păr să fie răvășit de o adiere de vânt. Cum îi e dor pielii să se lase răsfățată de primele raze ale soarelui sau tălpilor sa fie mângâiate de firele ierbii.

Astăzi e ieri… astăzi e mâine… astăzi e eternitate!

Guest post by Masquerade Woman

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Avea pe alta! Oficial

Despărțiri (6) – „Ceea ce nu te omoară, te întărește” – o oribilă capcană

Să nu (o)mori pe loc?…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
25,306 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro