În Canada, dansatoarele la bară vor face facultate pe bune

Andreea Petrescu

9 September 2012

Cine a spus că doar o meserie „cu greutate” poate să fie brăţară de aur ar face bine să se mai gândească. Conştienţi fiind că scopul scuză uneori mijloacele, din nefericire mai ales atunci când vine vorba de bani, proprietarii unui bar de striptease din Canada s-au gândit să le încurajeze pe angajatele lor să termine facultatea. Soluţia pare una salvatoare de ambele părţi, în condiţiile în care legile aspre în privinţa imigranţilor au lăsat în ultimul an mai goale barele şi barururile decât dansatoarele.

Managerii clubului Leopard’s Lounge din Windsor sunt dispuşi să ofere burse de până la 1700 de dolari studentelor înscrise la universitatea din oraş care se se angajează la ei, indiferent de specializare. Mai mult, aşa cum declară unui ziar local managerul principal, Robert Katz, studentele care se angajează pentru prima dată ar urma să primească un bonus de 500 de dolari şi bani de transport dacă aduc dovada că au plătit chiria în ultima lună şi că nu au probleme cu legea. Nu oricine poate beneficia însă de bursă, condiţia principală fiind seriozitatea, mai exact o medie de peste 7,50.

Clubul canadian a suferit pierderi substanţiale în ultima perioadă, după ce numărul dansatoarelor s-a redus de la 170 la 9 atunci când s-a descoperit că fetele aveau probleme cu actele. Conform statisticilor, mai bine de 38 de mii de dansatoare de striptease sunt în prezent angajate legal în Canada, dintre care aproape 800 au emigrat din Europa de Est şi America de Sud. Normele stricte care au fost impuse în ultima perioadă au redus numărul fetelor dornice să renunţe la haine în luminile difuze ale scenei, cu atât mai mult cu cât taxele pe care ar trebui să le plătească se ridică la câteva mii de dolari anual. Oficialităţile spun că măsurile luate pe cale legală au rolul de a împiedica exploatarea sexuală, efectul fiind însă acela că buzunarele proprietarilor de cluburi au devenit mai transparente decât lenjeria intimă. Iniţiativa lui Katz a început deja să agite apele. Intră paza la bariera moralităţii pe fir sau e pusă în dificultate?

Ca să vedeți că se poate și mai rău, citiți aici.Citiţi şi

Femeia din vest și femeia din est

Money can’t buy love? – The Girlfriend Experience

Cele 26 de orașe cu cea mai înaltă calitate a vieții din lume

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
938 views

Your tuppence

 1. Românce “la treabă” | Catchy / 9 September 2012 12:01

  […] În Canada, dansatoarele la bară vor face facultate pe bune […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro