În maiou? Da, vă rog!

Catchy

8 May 2015

Să nu ne mai ascundem după degete. Sexul vinde. Ne place și îl vrem. Iar când e mai mult decât nevoie biologică și ne încinge creierii, ne place și mai mult. Industriile de toate genurile știu asta și ne oferă pe tavă motive de incitare și excitare.

Dar de aici până la a  face apel la nevoia omului de sexualitate transformând produsul în artă,  e cale lungă. Se poate, însă. E prerogativul execelenței. O demonstrează cei de la Dolce&Gabbana, care au transformat un simbol al italianului sărac într-unul al sex-appeal-ului masculin, ei fiind primii care au organizat o defilare dedicată în exlclusivitate acestui ”star” al modei. E vorba despre maiou.

Numit colocvial ”wife beater”, maioul a devenit, de-a lungul anilor, un accesoriu vestimentar sexy. Haideți să vedem cât de ”hot” poate fi atunci când e purtat când și de cine trebuie.

A

Sexy, nu? Chiar și așa, sfâșiat. Mai ales așa, cum ne învață Marlon Brando în A streetcar named Desire

M

Bine, e de ajuns ca el să apară și mintea o ia razna. Iar când mai e și nonșalant, și pe jumătate dezbracat, cu siguranță nu îți poți dezlipi ochii de pe ecran. Luați de vă delectați cu Paul Newman în The Sting

history-of-the-tank-top-robert-de-niro-raging-bull

Se poate și așa. Agresiv, supărat, fioros și în maiou. Hot, right?  Atâta timp cât e vorba de Robert de Niro în Raging Bull.

D

E unul dintre Aceia. Timpul trece, iar el devine tot mai atrăgător. Pentru că așa a fost de la începuturi. Cu siguranță vă mai amintiți de Bruce Willis in Die Hard. Cum să uiți așa ceva?

T

Pușca într-o mână, țigara în cealaltă, ochelarii pe ochi și pusă pe salvat lumea. Ce poate fi mai incitant decât o astfel de femeie? Doar Sarah Connor în maiou, în Terminator.

angelina tomb raider

Și apoi e ea, Angelina. Continuă treaba bună începută de Sarah Connor. Își pune amprenta. Și un sutien.

M

Dacă l-ar fi văzut Superman, cu siguranță și-ar fi sfâșiat costumul și l-ar fi transformat într-un maiou. E ”hot” Henry Cavill în Man of Steel, ce mai tura-vura. Ladies, do you agree?

vin diesel fast and furious 6

Poate să fie și grăbit și furios și primejdios. Nu mă interesează. Eu tot l-aș lua acasă pe Vin Diesel. Mai ales în versiunea din Fast and Furious 6

Iar lista e deschisă. Ce ziceți? O punem de un top? În maiou, dacă așa vreți.Citiţi şi

Nu dimensiunea, ci frecvenţa contează!

Una dintre cele mai tari replici de „agăţat”

După 40 de ani, o luăm razna…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,195 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro