Încă unul – Asmita Gardens World Class!

Catchy

14 August 2015

Gata! Din septembrie nu mai ai niciun motiv să amâni. Că e departe, că nu ai timp, că ai venit prea târziu de la job. Pentru că se va deschide un centru nou World Class și în cartierul rezidențial Asmita Gardens, al 12 lea centru din București și al 15-lea din țară. World Class e peste tot! 🙂

Noua sală e imensă – 2000 de metri pătrați – unde ai tot ce îți trebuie ca să te relaxezi după o zi încărcată: spa, jacuzzi, saună, masaj, piscină. Totul e modern și apartura, de ultimă generație.

W program

Clienții World Class Asmita vor putea alege, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire, dintre cele peste 50 de cursuri predate săptămânal de către instructori certificați sau pot opta pentru ore de antrenament personal, alături de antrenori profesioniști. Ca în toate cluburile din rețea, clienții se pot deconecta de stresul cotidian și revigora în cadrul programelor de group fitness LES MILLS™, cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume și partener exclusiv World Class.

Programul va fi de luni până vineri 06:00-23:00, iar sâmbăta și duminica, 08:00-21:00.

Ce să mai spun despre World Class, că știți aproape tot! Ah, singurul lucru pe care s-ar putea să nu îl fi aflat încă e că în vara asta au lansat un nou concept de fitness și lifestyle, numit W, iar în cadrul programului poți face yoga, aerobic sau pilates. Despre program aflați mai multe aici sau aici.

Sună, bine nu? Să vezi, însă, ce bine face!Citiţi şi

Una dintre cele mai tari replici de „agăţat”

Un an, 10 luni și 16 zile

A început Săptămâna Europeană a Sportului

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,936 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro