Începe Festivalul Internațional de Statui Vivante!

26 May 2017

 

fisv2 (2) MASCA

Cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, organizat de Teatrul Masca, se va desfășura anul acesta în perioada 30 mai – 5 iunie în patru locații diferite: grădina Casei Filipescu Cesianu (30 mai, ora 20.00, Calea Victoriei, nr. 151, Noaptea statuilor vivante ce va marca deschiderea oficială a evenimentului) și parcurile Humulești (31 mai, 1 iunie), Crângași (2-3 iunie) și Herăstrău (4-5 iunie) și va reuni artiști din China, Austria, Olanda și România. Zeci de statui vivante vor da viață unor personaje inedite, fiecare cu povestea sa fascinantă.

fisv1 (2) (1)MASCA

 „Noaptea statuilor vivante va aduce alături artiști străini și români într-un parc al unuia dintre cele mai interesante muzee din București, Casa Filipescu-Cesianu, spațiu cu o aură specială, misterios și elegant, suficient de mare pentru a fi încăpător și destul de intim pentru a crea o stare cu totul specială celor care vor veni să asiste la acest moment atât de important al festivalului nostru.”, declară Mihai Mălaimare, fondatorul Teatrului Masca.

Intrarea publicului este liberă.

Detalii și program complet aici.Citiţi şi

„Casa cu nebuni”, premiera toamnei la Teatrul Masca!

Hai să vezi Statuile Vivante!

Premiera Nastasia deschide stagiunea la Teatrul Masca

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,465 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro