Înfrângerile Simonei Halep

Constantin Cucu

2 July 2015

De când e lumea lume, stăpânul va biciui crupa măgarului care cară şi nu blana pisicuței care toarce. În mod similar, în ultima vreme, băutorii de bere din România, ronțăitorii de semințe şi utilizatorii de canapele ai sportivului şi frumos conformatului nostru popor sunt din ce în ce mai nemulțumiți de prestația atletică a domnişoarei Simona Halep. Pentru că în ultimele săptămâni tranzitul prin esofag al spumoasei băuturi din hamei s-a dovedit mult mai anevoioasă pentru adevarații sportivi ai națiunii urmare a înfrângerilor premature ale Halepei.

simona halep

Este şi firesc ca un popor răsfățat de atâtea victorii – atât pe plan personal cât şi colectiv -, de cele sportive nici nu mai pomenesc, să fie dezgustat de pierderea prețiosului timp în urmărirea unor înfrângeri pe terenul de tenis.

Şi adevărul gol-goluț acesta este – publicul român merită mai mult. Sper doar ca Tănase să nu se lase de fotbal, ca să îi ofere.

Citiți și Nu-ți mulțumesc, Simona Halep!

Citiţi şi

O româncă din diaspora îi scrie președintelui României

De ce-l iubim pe Eminescu

Slugacii

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
501 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro