Întâlnirile muzicale OPERA FANtastica: LUMINIȚA Arvunescu în dialog cu ROXANA Constantinescu

Catchy

14 December 2016

Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, Teatrul Național București și Wagner Arte Frumoase și Povești organizează, sâmbătă, 17 decembrie 2016, ora 13:00, în foaierul Teatrului Național București, o nouă ediție a întâlnirilor muzicale OPERA FANtastica având-o ca invitată pe mezzosoprană Roxana CONSTANTINESCU și ca moderatoare pe Luminița Arvunescu.

opera-fantastica-decembrie-2016

Matineul din 17 decembrie va conține o serie de momente  muzicale în care Roxana CONSTANTINESCU va fi acompaniată de pianista Luminița BERARIU, dar şi un dialog al Luminița Arvunescu cu invitata sa, pe teme de repertoriu și oportunități de carieră.

Evenimentul este organizat cu ocazia sărbătorilor de Iarnă 2016, iar participarea se face pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile, prin confirmare până la data de 16 decembrie 2016 pe e-mail: office@musicarte.ro sau mihai.stan03@gmail.com.

*

Roxana CONSTANTINESCU a câştigat în 2004 Premiul al III-lea la Concursul internațional de Canto „Tito Schipa” (Italia), în 2005, Concursul de Canto de la Verviers (Belgia), iar în 2006, Premiul al II-lea la Secțiunea „Lied, vocal simfonic” a renumitului Concurs organizat de Radiodifuziunea din Munchen (ARD) – Premiul I, neacordându-se! -, Premiul I și „Premiul Publicului” în cadrul Concursului „Helga und Paul Hohen” din Koln.

În prezent, mezzosoprana Roxana Constantinescu (36 de ani) locuiește la Paris. Și, de câte ori agenda internațională îi permite, revine cu mare bucurie să cânte și în țară.Citiţi şi

JAZZY CHRISTMAS CONCERT

Petrecere pe timp de ciumă – Livada de vișini

Tot ce nu știai despre actorul Mihai Călin

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
252 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro