Întâmplare jenantă cu Ivana Trump

Catchy

9 October 2016

“Recent am auzit o întâmplare și nu am cum să nu o povestesc la rândul meu. O bună prietenă de-a mea a fost la un salon de manichiură. În timp ce i se făceau unghiile, a observat-o pe Ivana Trump, prima soție a lui Donald, care se afla și ea tot la manichiură. Ivana a fost “fermecătoare și politicoasă”. Odată unghiile gata, aceasta și le-a admirat, zicînd: “Îmi place culoarea. Cum se numește?”

Manichiurista i-a răspuns: “Noi o numim ‘Borders’ (n. red. granițe).”

“Oh,” a spus Ivana. “Granițe.” (pauză) “Precum granițele mexicane?”

Nimeni nu a râs.

ivana

Apoi, doamna Trump s-a dus să plătească. Însă primele două cărți de credit nu au funcționat. A oferit-o și pe a treia. Prietena mea, care fusese martora întâmplării – între amuzament și îngrijorare -, i-a șoptit proprietarului: ‘Plătesc eu. Suntem vecini.’ Acestea au fost cuvintele magice, căci, Slavă Domnului, cel de-al treilea card al Ivanei a funcționat. Aceasta a plătit și a plecat la fel de senină și fermecătoare precum venise.

Nu aș fi crezut povestea, dacă nu aș fi aflat-o din surse de încredere – doar v-am spus că o știu de la prietena mea, cea mai onestă și lipsită de răutate persoană pe care o cunosc. Nu mai auzisem de ceva timp de Ivana Trump, de când își abandonase avocatul – Michael Kennedy – și omul de PR, John Scanlan, oamenii care au apărat-o în timpul despărțirii de Donald. Cumva, a dispărut în timpul luptei sale pentru o înțelegere corectă, asta după ce a eșuat în a-și recuceri bărbățelul. Probabil că atunci nu a mai avut nevoie de susținători… În orice caz, Ivana, mama a trei copii Trump, ar trebui să trăiască bine și fără griji. Iar judecând după comentariul ei despre culoarea unghiilor, se pare că e la curent cu obiectivele prezidențiabilului ei fost soț – să păstreze granițele mexicane, uh, bine ‘îngrijite’!”

Liz SmithCitiţi şi

Ce faci, iei la rând toate prietenele mele?

Crăciunul și bigudiurile bunicii

Vă dați seama cât o fi râs de mine??

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,531 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro