Întâmplare jenantă cu Ivana Trump

Catchy

9 October 2016

“Recent am auzit o întâmplare și nu am cum să nu o povestesc la rândul meu. O bună prietenă de-a mea a fost la un salon de manichiură. În timp ce i se făceau unghiile, a observat-o pe Ivana Trump, prima soție a lui Donald, care se afla și ea tot la manichiură. Ivana a fost “fermecătoare și politicoasă”. Odată unghiile gata, aceasta și le-a admirat, zicînd: “Îmi place culoarea. Cum se numește?”

Manichiurista i-a răspuns: “Noi o numim ‘Borders’ (n. red. granițe).”

“Oh,” a spus Ivana. “Granițe.” (pauză) “Precum granițele mexicane?”

Nimeni nu a râs.

ivana

Apoi, doamna Trump s-a dus să plătească. Însă primele două cărți de credit nu au funcționat. A oferit-o și pe a treia. Prietena mea, care fusese martora întâmplării – între amuzament și îngrijorare -, i-a șoptit proprietarului: ‘Plătesc eu. Suntem vecini.’ Acestea au fost cuvintele magice, căci, Slavă Domnului, cel de-al treilea card al Ivanei a funcționat. Aceasta a plătit și a plecat la fel de senină și fermecătoare precum venise.

Nu aș fi crezut povestea, dacă nu aș fi aflat-o din surse de încredere – doar v-am spus că o știu de la prietena mea, cea mai onestă și lipsită de răutate persoană pe care o cunosc. Nu mai auzisem de ceva timp de Ivana Trump, de când își abandonase avocatul – Michael Kennedy – și omul de PR, John Scanlan, oamenii care au apărat-o în timpul despărțirii de Donald. Cumva, a dispărut în timpul luptei sale pentru o înțelegere corectă, asta după ce a eșuat în a-și recuceri bărbățelul. Probabil că atunci nu a mai avut nevoie de susținători… În orice caz, Ivana, mama a trei copii Trump, ar trebui să trăiască bine și fără griji. Iar judecând după comentariul ei despre culoarea unghiilor, se pare că e la curent cu obiectivele prezidențiabilului ei fost soț – să păstreze granițele mexicane, uh, bine ‘îngrijite’!”

Liz Smith

Citiţi şi

Războaiele mici ale unui președinte de țară mare

Eleganța unui președinte

Un președinte nesimțit, ce mai!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,085 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro