Îşi lansează Carine Roitfeld propria linie vestimentară?

catchy

27 April 2011

Plecarea ei de la Vogue Paris, unde a ocupat timp de 10 ani postul de redactor-şef, a inflamat efectiv lumea bună a modei internaţionale. Fosta “muză” (şi consultant) a lui Tom Ford, atât pentru Gucci, cât şi pentru Yves Saint-Laurent, n-a zăbovit deloc pe tuşă: Carine Roitfeld a acceptat deja să colaboreze cu magazinul de lux Barneys din New York – ca editor special, stilist şi “muză” –  şi cu Karl Lagerfeld – ca stilist al viitoarei campanii Chanel. Ambiţiile acestei Mari Doamne a modei nu se opresc, însă (se pare) aici:

În urmă cu câteva zile, modelul britanic Amber Atherton a publicat pe Twitter o poză cu un top de dantelă crem, de care era ataşată o etichetă mare, cu numele Carine Roitfeld. În aceeaşi zi, editorul Harper`s Bazaar SUA,  Derek Blasberg, a postat –  tot pe Twitter –  o fotografie în care apar Carine, hairstylist-ul Luigi Murenu şi fotograful Iango Henzi, într-un restaurant londonez, cu mesajul: Regina modei pariziene pentru totdeauna! Carine Roitfeld savurându-şi ceaiul împreună cu Luigi Murenu şi Iango Henzi.

Gaz pur pe focul blogurilor de fashion, care pâlpâiau deja a zvonuri referitoare la o nouă lansare. Să se fi întâlnit cei patru pentru a pune la punct book-ul unei noi linii vestimentare semnate, de-această dată, de fashion editorul francez? Să se fi plictisit Carine de postura de simplă muză şi să se fi hotărât să treacă în tranşeele procesului de creaţie?Citiţi şi

“Redutabil” – dragoste, cinema și revoluție

Eu și REGELE

Anton Cehov, oglinda complexelor noastre

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,060 views

Your tuppence

 1. In love with: the leather jacket | Catchy / 23 October 2011 19:35

  […] a designerului Roland Mouret, geaca de piele ajunge în biroul extravagant al și mai celebrei Carine Roitfeld – fostul editor-in-chief Vogue Franța (purtând în imagine un model din colecția limitată […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro