Îți plac filmele? Iată cea mai tentantă ofertă pentru 2018!

Catchy

2 January 2018

Pentru cei care visează la un maraton de filme în stil mare (adică pe cel mai mare ecran din țară, din sala Grand Ultra, și nu în fața televizoarelor sau a tabletelor), Grand Cinema & More (Băneasa Shopping City, București) lansează un abonament anual – Grand Unlimited, singurul care oferă acces nelimitat la filme timp de un an, pentru doar 49 de lei pe lună.

thumbnail

Până la urmă, cu un Grand Unlimited, toți suntem datori, așa cum precizează comunicatul de presă lansat de Grand Cinema & More. Nouă înșine sau acelui prieten pasionat de cinematografie. Și asta pentru că Grand Unlimited echivalează cu accesul la toate filmele din programul cinematografului, indiferent de formatul în care rulează – 2D, 3D sau în format de sunet Dolby Atmos, dublat sau subtitrat – chiar și la premiere (în limita a cinci filme pe zi).

thumbnail (2)

Dacă facem un mic calcul, vedem că un abonament achiziționat la începutul anului 2018 oferă acces la peste 100 de noi filme și șansa de a le revedea pe fiecare dintre ele, inclusiv cele mai așteptate 15 premiere ale lui 2018!

Detalii despre abonament și posibilitatea de achiziție a propriului Unlimited sunt disponibile aici.

thumbnail (1)

Un an plin de filme bune vă dorim!Citiţi şi

Nu sunt Zâna Zorilor, dar nici Muma Pădurii nu sunt…

Sex-appeal-ul este doar 50% meritul femeii. Restul este meritul bărbatului care se uită la ea

Grand Ultra – cea mai performantă sală de cinema din România

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
125 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro