Iubitul de cartier

Catchy

11 October 2016

Este tipul acela şarmant de care te îndrăgosteşti la prima vedere, de proastă ce eşti, în general, sau de imatură. Te invită la o cafea într-un bar rău famat, chiar şi tu auziseşi de scandalul de seara trecută, când un bărbat fusese lăsat lat, lovit cu un obiect contondent fix în moalele capului.

Dacă te uiţi în jur, toată lumea îl priveşte dubios, el salută şmechereşte din cap, privindu-te pe tine, noua achiziţie, de parcă ai fi noul lui bmw de pluş. Plânge dacă îl doare un coş ieşit recent în frunte, în schimb, bărbatul lovit amintit mai sus a fost atacat chiar de el.

Are un obiectiv prestabilit bine pus la punct, este rudimentar, semidoct (nu a văzut uşa liceului nici în poză), dar are succes la fete şi schepsis în afaceri; face banii pe stradă. Îţi cumpără parfumuri, haine, chiar flori şi într-o săptămână îţi cere să te muţi la el, să fii nevasta lui. Totul e bine ticluit. Plânge când îţi declară iubirea, îţi spune că nu a mai iubit niciodată aşa. Tu, îndrăgostită, accepţi tot şi începi o relaţie frumoasă care durează cam un an, mă rog, cam atât durează frumuseţea ei.

cuplu tigara

Începe partea tenebroasă a iubirii promise. Gelozii nefondate, ieşiri nocturne, convorbiri telefonice suspecte şi, la toate astea, se adaugă violenţă verbală, dacă îndrăzneşti să întrebi ceva. Panicată, încă îl iubeşti şi decizi să ai o discuţie serioasă, care se termină înainte să înceapă, pretinzând că e obosit precum o femeie la ciclu.

Se instalează confuzia, dar iubirea rămâne.

Situaţia această continuă în funcţie de neuronii fiecăreia sau, în cel mai fericit caz, când se termină dragostea cea păcătoasă. A, nu, nu a ei, ci a lui, când găseşte altă „prospătură”…

Guest post by Alexandra Luca

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Scrisoare de dragoste

Mă gândesc la tine și la anii dintre noi

O femeie disperată oferă prea multe șanse

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
2,274 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro