Jennifer Aniston, pentru a doua oară, cea mai frumoasă femeie din lume

22 April 2016

Jennifer Aniston, a fost declarată de revista People cea mai frumoasă femeie din lume în 2016 (la 47 de ani). Este pentru a doua oară când deține supremația, fapt ce o aduce la egalitate cu alte două frumuseți – Julia Roberts și Michelle Pfeiffer, și a doua ca vârstă după Sandra Bullock care a câștigat titlul în 2015, la 50 de ani.

jennifer-aniston-z-435

În 2011, mai câștiga un premiu-omagiu: premiul pentru un deceniu de frumuseţe, the Decade of Hotness Award, în cadrul premiilor Spike TV Awards din Los Angeles. Ceea ce declara la 42 de ani rămâne o adevărată lecţie de seriozitate şi disciplină, atât de necesare pentru ca angajamentul faţă de frumuseţe să funcţioneze.

Când i s-a cerut acum să definească frumusețea, Aniston a răspuns scurt: încrederea în sine, pacea, bunătatea, onestitatea, o viață bine trăită. Ce-ar mai fi de adăugat? Să nu-ți pese de gurile rele. Și pe Jennifer bârfa hollywoodiană chiar a lăsat-o rece. 🙂Citiţi şi

Along Came Poly*

Lasă naibii invenţiile şi fii frumoasă!

Horoscop săptămânal 9-15 februarie 2015

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,293 views

Your tuppence

 1. Rara / 25 April 2016 20:29

  eu vad frumosul,altfel…iar madama,pentru mine nu este o frumusete…degustibus non disputandum…

  Thumb up 2 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro