Karl Lagerfeld o face grasă pe Adele, “grasa” câştigă şase premii Grammy

catchy

12 February 2012

Se pare că hobby-ul lui Lagerfeld după ce a slăbit în 2001, este să-şi bată joc de greutatea celorlalţi. Ultima victimă a fost Adele. 

Întrebat ce părere are despre starurile pop, designerul de 78 de ani a comis o nouă impoliteţe: “Vedetea momentului este Adele. Un pic prea grasă, dar are o faţă minunată şi o voce divină”. Cântăreţei i-a sărit imediat în apărare presa şi asta a făcut-o pe Adele să spună astăzi într-un interviu radiofonic că nu vrea să fie ultra slabă şi cu ţâţele pe dinafară.

 

 

Lagerfeld este recunoscut pentru gafele sale: “dacă aş fi rusoaică, aş fi lesbiană, atât sunt de urâţi bărbaţii ruşi”, “monarhia britanică este total ne-necesară, dar plăcută”, “grecii şi italienii au obiceiuri dezgustătoare”.  

Update: pe 12 februarie, Adele a urcat de şase ori pe scenă la festivitatea de acordare a premiilor Grammy, primul fiind pentru cea mai bună piesă pop, “Someone like you”. 

Citiţi şi

Adele vorbeşte deschis despre depresia postnatală

Noutăţi CHANEL 2016

De ce noul calendar Pirelli mi se pare o idee proastă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,778 views

Your tuppence

 1. Karl Lagerfeld, în branşă până la sfârşit | Catchy / 18 October 2012 17:04

  […] machiaj. Tocmai de aceea este senzaţională”. Surprinzător din partea lui Karl, cunoscut pentru viziunea-i capricioasă în privinţa […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro