Kate Middleton mai are de învăţat până să poarte o creaţie Vivienne Westwood

catchy

22 February 2011

În timpul Săptămânii Modei de la Londra, LFW, care se încheie astăzi, 22 februarie, s-au făcut, fireşte, multe speculaţii pe marginea rochiei de mireasă pe care o va îmbrăca Kate Middleton. Întrebarea cea mai rostită a fost: cine va fi designerul? Până acum se ştie cu siguranţă cine nu va fi: Vivienne Westwood.

Care nu s-a sfiit să sugereze în public că viitoarea mireasă nu are încă stilul cerut de creaţiile ei. VW este designerul care deţine, ca o recunoaştere a meritelor în domeniul modei, şi titlul nobiliar “dame”, echivalentul titlului de cavaler în sistemul de onoruri britanice. Dar în ciuda bobârnacului dat lui Kate, Vivienne a omagiat Casa Regală în colecţia Red Label toamnă/iarnă 2011-2012 la LFW. În care modelele au purtat coroane din pâslă sau realizate chiar din părul lor şi sârmă, chiar dacă păreau mai degrabă a face trimitere la Alice în Ţara Minunilor.

Citiţi şi

William va fi încoronat, Charles va abdica?

Să-l credem pe Manolo Blahnik!

Fostă stripteuză, viitoare regină

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
953 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro