L-ar mai iubi o dată…

Catchy

4 November 2016

Noaptea îmbracă cerul, iar luna-i luminează, dintre nori, pașii.

E singură pe drumul dosit la margine de speranțe. Are obrajii îmbujorați și buzele-nsetate. Cu părul desfăcut și tălpile goale, pășește aievea pe drumul care poartă perdele grele de amintiri.

iubiți

Și tine în pumnii ei strânși trecutul, poartă în ochi promisiuni neînfăptuite, și-n suflet, furtună. Îi pulsează nestăpânit pieptul, iar golul din stomac îi înnoadă mersul. Și negura crește înaintea-i, iar demonii iubirii neîmplinite o prind în lanțurile grele ale amăgirii. Îi ard obrajii de atâtea lacrimi și totuși îl mai vrea o dată. I-ar mai fugi în brațe și i-ar săruta sufletul cu milioane de fluturi. I-ar privi ochii cu inocență și i-ar cuprinde cu palmele calde chipul. L-ar mai iubi o dată și i-ar mai pune pe vorbe… pecete. L-ar mai crede o dată, de dragul amorului ce-i curge prin vene, și i-ar dărui lui stelele din ochii ei. L-ar privi cuminte cum el își lustruiește solzii de pe aripi și spate, în pasteluri de toamnă, și și-ar stinge din nou setea de primăvară eternă.

L-ar mai iubi o dată… i-ar da visele ei cu soare și buzele din petale de flori. S-ar pierde, îmbătată cu povești și l-ar prinde de mână tot pe el, chiar de-ar trăi din nou suferința, înaintea iubirii.

Și-ar fi din nou ei…

Guest post by Oana Alexandru

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.

Citiţi şi

Ard de dorință, transpiră, fierb, se îmbrățișează, se alintă… și atât

Nu mai fugiți de suferință

Viața nu se termină la 40 de ani. Uneori abia începe

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,375 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro