La Prairie & Baccarat – Caviar Spectaculaire

Catchy

15 November 2015

Parteneriatul dintre două mărci de lux are, de fiecare dată, rezultate spectaculoase. Despre produsele La Prairie cu extract de caviar, am mai vorbit, însă, de data aceasta, este vorba de o ediţie limitată Skin Caviar Luxe Cream lansată pentru sezonul toamnă-iarnă 2015. Cei 75 ml de cremă fină umplu un rafinat recipient de cristal Baccarat în formă de cupă, ceea ce transformă ritualul de îngrijire într-o adevărată extravaganță. Trebuie să știți că s-au pus în vânzare doar 1500 de piese, câte 40 pentru fiecare ţară, la un preț care depășește 2000 de dolari…

La-Prairie-Baccarat-Caviar-Spectaculaire_main

Produsele cu extract de caviar sunt deja legendare pentru efectele asupra pielii: hidratare, hrănire, fermitate, elasticitate, aspect de mătase şi efect de lifting de lungă durată.

La-Prairie-Baccarat_2-800x568Câte ceva acum și despre cupa de cristal, ca să știți pe ce dați banii. 🙂 Cântăreşte 940 de grame, este realizată manual, reproducând tăieturile clasicului picior hexagonal al liniei Harcourt 1841 de la Baccarat, iar la bază este decorată cu un cabochon de culoare albastru cobalt, culoarea reprezentativă a celebrelor laboratoare elveţiene.

Caviar

După terminarea cremei, cupa poate fi utilizată la servirea caviarului, La Prairie dorind astfel să ofere clientelor sale o plăcere durabilă, prelungind experienţa de lux a îngrijirii tenului cu experienţa de lux a unui moment gourmet.Citiţi şi

Crăciunul femeilor catchy

La Prairie Skin Caviar Absolute Filler sau repornirea motoarelor tinereții

Moartea mall-urilor

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,018 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro