Lampa din dormitor

3 May 2012

La intervale regulate, prin viața mea începe a sufla câte un vânticel de schimbare. Care, uneori, se transformă în uragan, iar alteori trece fără puterea de a schimba măcar locul cănii de cafea. Și de-o vreme, mi-a cășunat pe dormitor. Nu-mi mai plăcea nici culoarea, nici modelul dulapului, nici mărimea și forma patului – cu tăblii, nici cum intră sau cade lumina, nimic, dar chiar nimic. Așa de rău era, că am ajuns să dorm pe canapeaua din living. Și nu-mi era bine. Deloc, deloc.

Așa că m-am apucat eu de greblat netul, mai mult în joacă, fiindcă știam ce nebunie înseamnă o asemenea schimbare. Și am descoperit că, mai nou, dacă ai bani, scapi fără efort de ei fix din fața calculatorului, fără să mai alergi de nebun prin magazine și să riști vreun infarct în fața prețurilor. Ca în State. Asistată chiar de un designer și cu mobilier ce poartă semnături celebre la prețuri de te freci la ochi. De nu mă credeți, intrați și voi pe Homeycomb.ro! Bruehl, Natuzzi, Karim Rashid, Nicholas Chachamis, Kafka Goes Pink, Gino Carollo… numai bunăciuni, că, deh, e un “private online shopping club that offers its members furniture, decoration and accessories home&deco at discounts up to 60%”.

Dar cred că nu mobila din dormitor era problema. Pentru că, până la urmă, am lăsat-o baltă și mi-am comandat o …lampă. De Murano! Că mi-a adus aminte de Veneția… Și odată cu lampa m-am întors în dormitor…Citiţi şi

Care-i treaba cu hoffice-urile?

Made in RO – Târg de design românesc, ediția #8

Bonami.ro – magazin online de mobilă şi home&deco

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
2,315 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro