Let’s dance

7 December 2010

Nu aşa, oricum, ci cu zâmbetul pe buze. N-avem cum altfel. The Knocks se cheamă trupa şi sunt doi DJ din partea de est a Manhattanului: Ben “DJ B-Roc” Ruttner şi James “JPatt” Patterson.

Cunoscuţi până nu de mult pentru remixuri ajunse în topul charturilor dance la piese precum: Fader, a celor de la The Temper Trap, Under the Sheets, a lui Ellie Goulding, I am not a robot, a lui Marina & The Diamonds sau mai vechea The Love you Save, a clasicilor The Jackson 5, The Knocks, au produs anul acesta o surpriză extrem de placută. Piese noi, originale, de dans.

Cel mai probabil, vor lansa un album sub labelul Out on Neon Gold/HeavyRoc în prima jumătate a lui 2011. The Knocks au scos deja un prim single care aruncă intenţii de vară, soare şi vacanţă peste sfârşitul rece de 2010. Piesa se cheamă Make it Better şi are deja un videoclip care-mi aduce aminte de My Favorite Game al celor de la The Cardigans.

Dintre piesele originale mai merită amintite Blackout (negativ ce se duce puţin în zona Daft Punk) şi Can’t shake your love care readuce în scena muzicii dance groove-ul anilor 90.

The Knocks au început anul în forţă cu concertul din cadrul festivalului CMJ din New York şi au încheiat recent un turneu în Europa în care au surprins prin live set şi DJ set de fiecare dată. Muzica lor vorbeste de la sine şi cere sa fie dansată. Piesele The Knocks – originale plus remixuri se pot asculta şi chiar downloada (gratis şi legal) de aici.

Videoclipul Make it Better

The Knocks – Make It Better (Official Video) from HeavyRoc Music on Vimeo.Citiţi şi

Marea Gherțoială

Inima unei femei se îmbrățișează altfel decât corpul ei

V-am pupat și… fiți deștepte!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
582 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro