Louis Vuitton sprijină tinerii artişti

catchy

20 June 2011

Casa de modă franceză Louis Vuitton a lansat recent un site pe care tinerii artişti aspiranţi îşi pot încărca portofoliul şi interacţiona cu personalităţile proeminente ale lumii artistice contemporane, informează Huffington Post.

Realizat în colaborare cu cele mai importante galerii de artă britanice (Hayward Gallery, Royal Academy of Arts, South London Gallery, Tate Britain şi Whitechapel Gallery), REcreative a fost dezvoltat timp de un an, făcând parte din proiectul prin care Louis Vuitton sprijină tinerii artişti, the Louis Vuitton Young Arts Project.

Tinerii artişti îşi pot încărca proiectele în secţiunea Projects, unde acestea vor fi evaluate de cei mai cunoscuţi critici şi artişti ai momentului. În secţiunea Experts, ei pot găsi informaţii despre traseele profesionale ale curatorilor, criticilor, tehnicienilor şi artiştilor de succes, iar secţiunea Opportunities le oferă celor care se înscriu pe site posibilitatea de a câştiga vizite la studiourile unor artişti cunoscuţi şi invitaţii la evenimente importante din lumea artei, precum şi şansa de a discuta cu personalităţi respectate ale universului artistic.

Felicitări Louis Vuitton pentru iniţiativă!Citiţi şi

Eu nu vreau să schimb lumea…

Imaginea de apoi

Jean Touitou – “Nu e nevoie să îţi arăţi sânii ca să fii sexi!”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
451 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro