„Luna Tango Concert” la Casa Artelor din Bucureşti

16 September 2016

Azi, începând cu orele 19:00, la Centrul Cultural Casa Artelor (situat pe strada Mircea Vodă, nr. 5) din București, are loc în aer liber spectacolul Luna Tango Concert.

luna-tango-la-centrul-cultural-casa-artelor-sector-3

Amfiteatrul Casei Artelor – cunoscută și sub numele de „Casa Eliad”, un monument istoric de categoria A, datând de la mijlocul secolului al XIX-lea va fi gazda unei explozii de muzică şi dans, dar şi a unei inedite expoziţii despre istoria tango-ului Argentinian.

Cvartetul Passione va cânta alături de pianistul argentinian Narcotango, Mariano Castro, având-o ca invitată specială pe Analia Selis – originară şi ea din Argentina.

Fenomenul Tango Argentinian a intrat în România acum mai bine de zece ani şi continuă să cucerească inimile românilor. Sute de dansatori din toată ţara se întâlnesc la serile de milonga pentru a trăi poveştile, uneori expansive, alteori nostalgice, ale tangoului. Născut în suburbiile sărace din Buenos Aires, capitala Argentinei şi ajuns, prin schimb cultural, în cele mai elegante saloane din Paris, tango-ul aduce laolaltă tineri şi vârstnici, bărbaţi şi femei de toate culturile.

Spectacolul „Luna Tango Concert” este organizat de Asociația pentru Cultură și Tango, printr-un proiect finanțat de către ARCUB prin Programul „București Orașul In-Vizibil”.

Biletele sunt disponibile la casieria Centrului Cultural Casa Artelor din București sau pe bilete.ro.

Detalii aici.Citiţi şi

L’amour C’est Pour Rien

Regal de tango argentinian în plină desfășurare la București Mall

Vuelvo al sur

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
361 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro